Cum se înțelege Dana Rogoz cu soțul ei, după 17 ani de relație: „Nu-l văd separat de mine”

Publicat pe

Cum se înțelege Dana Rogoz cu soțul ei. Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta nu doar că are parte de o carieră de invidiat, ci și de o familie absolut superbă. Ea este căsătorită cu Radu Dragomir, alături de care are și doi copii: Vlad și Lia. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit despre sentimentele pe care le are față de partenerul său de viață, dar și despre cum este regizorul în rolul de tată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta nu doar că are parte de o carieră de invidiat, ci și de o familie absolut superbă. Recent, vedeta a participat la podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre soțul ei. Se pare că ea nu are decât cuvinte de laudă la adresa bărbatului cu care își împarte viața de mai bine de 17 ani!

Cum se înțelege Dana Rogoz cu soțul ei, după 17 ani de relație: „Nu-l văd separat de mine'Cum se înțelege Dana Rogoz cu soțul ei, după 17 ani de relație: „Nu-l văd separat de mine'

Ea a declarat că Radu Dragomir este un tată perfect și are doar cuvinte de laudă la adresa lui. Chiar și după 17 ani de relație, aceasta pare mai îndrăgostită ca niciodată.

Citește și: De ce nu-și mai duce Dana Rogoz fetița la creșă: „Nu mai suport să mă stresez…’

Citește și: Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie: „Aveți grijă…

Citește și: Miss Universe România 2021, implicată fără voia ei într-un scandal cu droguri: „Nu încurajează ceea ce a făcut acel băiat’

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Cum se înțelege Dana Rogoz cu soțul ei, după 17 ani de relație

Dana Rogoz este extrem de îndrăgostită de partenerul său de viață, alături de care are doi copii absolut superbi. Actrița susține că Radu Dragomir este un tată extrem de dedicat, iubitor și înțelegător.

„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate', a spus ea pe YouTube.

„Nu-l văd separat de mine'

Dana Rogoz se declară o femeie cu adevărat fericită și complet îndrăgostită de partenerul ei de viață. Ea și Radu nu doar că formează un cuplu, ci sunt și implicați în proiecte comune. Ba mai mult, ei au evoluat împreună, motiv pentru care lucrurile sunt așa cum actrița și-a imaginat.

„Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună', a spus ea.

Dana Rogoz, despre compromisurile făcute în relație

Dana Rogoz susține că nu a făcut compromisuri în relația sa. De fapt, aceasta este de părere că tot ce a făcut pe parcursul celor 17 ani a reprezentat doar iubire și nu s-a gândit la gesturile sale ca la sacrificii.

„Nu, nu îmi dau seama. Fac lucrurile astea fără să mă gândesc că sunt sacrificii probabil, pentru că nu mă gândesc așa. Îmi doresc ca lucrurile să funcționeze mereu cu omul pe care îl iubesc, îl prețuiesc. Ceea ce știu că nu am făcut cu Radu și nici el cu mine, nu am făcut eforturi să fiu altfel decât sunt, cred că asta o spun și ceilalți din jur. Eu în prezența lui sau în absența lui sunt același om, nu fac eforturi să fiu altfel pentru că mă simt iubită așa cum sunt. Dar, într-adevăr, în acești 17 ani m-am schimbat fiind în prezența lui.', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter