Sofia Vicoveanca, detalii neștiute despre întâlnirea cu Anthony Quinn: „Și acum regret că nu m-am dus să-i spun că sunt româncă”

Publicat pe

Sofia Vicoveanca a scos la iveală o serie de detalii neștiute despre întâlnirea cu Anthony Quinn. Marea interpretă de muzică populară și regretatul actor s-au văzut în urmă cu mulți ani, în timpul unui turneu. E o amintire de suflet pentru cântăreață, însă are și un mare regret legat de aceasta. Îi pare rău că nu i-a spus artistului că este româncă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sofia Vicoveanca a dezvăluit unele detalii neștiute despre întâlnirea cu Anthony Quinn. Cei doi s-au văzut acum mulți ani, în timp ce artista se afla într-un turneu. Deși își amintește cu drag de acest episod, cântăreața are și un mare regret. Interpretei de muzică populară îi pare rău că nu i-a spus regretatului actor că este româncă.

Sofia Vicoveanca, detalii neștiute despre întâlnirea cu Anthony Quinn: „Și acum regret că nu m-am dus să-i spun că sunt româncă'Sofia Vicoveanca, detalii neștiute despre întâlnirea cu Anthony Quinn: „Și acum regret că nu m-am dus să-i spun că sunt româncă'

De curând, Sofia Vicoveanca afost invitată în podcastul „Altceva cu Adrian Artene', de pe YouTube. În emisiunea online, îndrăgita interpretă a vorbit atât despre viața ei personală, cât și despre cea profesională. Printre altele, ea a amintit și despre experiențele trăite grație turneelor în care a fost în tinerețe. S-a întâlnit atât cu șefi de stat, cât și cu actorii ei preferați, cum ar fi Anthony Quinn.

Citește și: Cum și-a pierdut Sofia Vicoveanca soțul:”De 21 de ani sunt văduvă”

Citește și: De ce nu a fost Sofia Vicoveanca niciodată mireasă:”A fost mai bine așa”

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic.Imagini de la eveniment

Citește și: Doi copii au murit după ce tatăl lor i-a aruncat în apele unui lac de acumulare din județul Bacău. Soția:„M-a bătut, mi-a luat fata din casă și mi-a zis că e ultima oară când o văd'

Sofia Vicoveanca, detalii neștiute despre întâlnirea cu Anthony Quinn

De-a lungul carierei sale, mai ales în perioada comunismului, Sofia Vicoveanca a fost într-o mulțime de turnee, împreună cu alți artiști de renume. Într-unul dintre acestea, cântăreața și-a întâlnit și actorul preferat, pe regretatul Anthony Quinn. Vorbește și acum cu emoție despre acel moment, fiind unul intens, dar care i-a lăsat și un regret în suflet. Îi pare rău că nu i-a spus acestuia că e româncă și cât e de iubit în țara noastră.

„(…) Acolo toate femeile sunt acoperite, ochii sunt bine machiați, până la genunchi sunt acoperite, picioarele sunt goale (…) Mi-aduc aminte, aveam un pantalon bej, drept, la dungă și cu-n decolteu mare pentru că citisem despre el, era actorul meu preferat. Am zis > Și mi-au zis >

Când am intrat cu privirea asta flămândă, el era într-un costum de blugi, stătea așa ceva … m-am trădat prin privirea aia că a râs cu-n zâmbet … aia m-a rupt! M-a făcut să intru de rușine, că m-am descoperit.

Și acum regret că nu m-am dus să-i spun că sunt româncă și că acolo, poate că nu știa unde-i România, că atunci când apare pe afiș, la un film, este buluc pe lume (…) Sigur că am cotit-o, am mers la bufet, am stat puțin, el tot râdea, descoperind că a venit una, din altă lume, descoperită, cu decolteu, când toate femile erau acoperite… Este o amintire de suflet!', a spus Sofia Vicoveanca în cadrul podcastului.

Sofia Vicoveanca și-a cunoscut tatăl abia la școală, după ce a fost luat prizonier de război

Sofia Vicoveanca s-a născut pe data de 23 septembrie 1941, în localitatea ucraineană Toporăuţi. Artista provine dintr-o familie înstărită. Însă, din păcate, totul s-a ruinat atunci când rușii au invadat Ucraina, pe vremea când artista era doar o copilă. Atunci, cei dragi ei au pierdut agoniseala de o viață, dar și unitatea familială, pentru o lungă perioadă.

În vreme ce Sofia Vicoveanca și mama ei se refugiaseră la noi în țară, tatăl artistei a fost obligat să plece pe front, potrivit rigorilor de atunci. Cântăreața avea atunci 3 ani, motiv pentru care nu-și amintește multe lucruri. Ține minte însă momentul în care ea și tatăl ei s-au revăzut, după ce l-a așteptat ani de zile.

„Pruncul meu mănâncă aceeași pită și cunosc acest lucru. Am încercat să nu mă dau de gol. În acele două zile, m-au urmărit lacrimile mamei mele. Când s-a declanșat războiul, n-am amintiri, aveam vreo doi ani și jumătate, trei ani, cam așa.

Tatăl a plecat, a fost concentrat, a fost în război, a rămas prizonier la ruși și m-a găsit școlăriță. Nici nu mai știam dacă trăiește…’, a povestit artista în podcast.

Sursă foto: Facebook, Captură video, Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter