De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase: „Am rămas cumva dezamăgit”

Publicat pe

De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase. CRBL și Oase au fost cei mai buni prieteni! Aceștia erau de nedespărțit, indiferent dacă vorbeam despre ipostaze în mediul online sau apariții televizate. Prietenia lor a intrat în atenția publicului după ce au câștigat sezonul doi al competiției Asia Express. La scurt timp după, celebritatea și banii au cauzat conflicte majore între ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

CRBL și Oase au fost cei mai apreciați concurenți ai sezonului doi Asia Express. Pe parcursul competiției, ei au dat dovadă de empatie, solidaritate și prietenie, lucruri care i-au ajutat să câștige marea finală. Deși păreau de nedespărțit, la scurt timp după ce au pus mâna pe marele premiu, cei doi au anunțat că nu mai sunt prieteni. Acest lucru a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor.

De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase: „Am rămas cumva dezamăgit'De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase: „Am rămas cumva dezamăgit'

Artistul, invitat la podcastul lui Cătălin Măruță a vorbit deschis despre întreg conflictul. Iată ce a declarat!

Citește și: CRBL rupe tăcerea despre cearta cu Oase de la Asia Express.Erau prieteni la cataramă, dar au ajuns la cuțite: ‘Un nemernic…’

Citește și: CRBL şi Oase, la cuţite după ce au câştigat Asia Express. Timp de 15 ani au fost cei mai buni prieteni, dar acum se urăsc:'Te-am cărat în spate, ca Iuda m-ai trădat!'

Citește și: Joe Biden l-a numit „dictator' pe Vladimir Putin:'Războiul va lăsa Rusia mai slabă'

Citește și: Anamaria Prodan și Dan Diaconescu s-au întâlnit în Dubai.Cum s-au fotografiat

De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase

De la ce a pornit cearta dintre CRBL și Oase. CRBL a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut mai multe declarații despre viața sa personală. Printre multe altele, el a vorbit inclusiv despre scandalul pe care l-a avut cu Oase după terminarea competiției Asia Express. Se pare că artistul a rămas dezamăgit de fostul său coechipier, care a acceptat oferta Antenei 1 fără a se sfătui în prealabil cu omul care i-a fost alături.

„Am rămas cumva dezamăgit. Toți avem în jurul nostru câte un Oase. Dacă n-avem, o s-avem, deci aveți grijă. Și eu pot fi la rândul meu un Oase', a declarat el.

„A trădat prietenia noastră de 15 ani'

CRBL a povestit cum s-a întâmplat toată ruptura dintre el și fostul său coechipier de la Asia Express. Se pare că totul a început după ce postul de televiziune Antena 1 le-a propus celor doi să fie coprezentatori ai show-ului proaspăt câștigat. În acel moment, Oase ar fi luat decizia de a accepta oferta, fără a se sfătui cu prietenul său.

„Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Noi ştiam cumva că va urma să fim coprezentatori la „Asia Express„ sezonul 3. Se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect. Bineinţeles că şi oamenii ne-au spus că şi-ar dori să ne vadă prezenţi în Asia Express 3. (…) Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. A început să vorbească cu „Asia Express' despre contract. A vorbit despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile', a spus CRBL.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter