CRBL şi Oase, la cuţite după ce au câştigat Asia Express. Timp de 15 ani au fost cei mai buni prieteni, dar acum se urăsc: "Te-am cărat în spate, ca Iuda m-ai trădat!"

Publicat pe

CRBL şi Oase au fost cei mai buni prieteni, acesta fiind motivul pentru care au şi făcut echipă la Asia Express, sezonul 2. Nimeni n-ar fi crezut că după ce au câştigat nu doar marele premiu, dar mai ales simpatia publicului între ei poate apărea o ruptură, dar iată că s-a întâmplat. S-ar părea că motivul îl reprezintă banii, iar CRBL a compus şi o melodie special pentru a-i bate obrazul lui Oase.

CRBL şi Oase, la cuţite după ce au câştigat Asia Express. Timp de 15 ani au fost cei mai buni prieteni, dar acum se urăsc: "Te-am cărat în spate, ca Iuda m-ai trădat!"CRBL şi Oase, la cuţite după ce au câştigat Asia Express. Timp de 15 ani au fost cei mai buni prieteni, dar acum se urăsc: "Te-am cărat în spate, ca Iuda m-ai trădat!"

În urmă cu ceva timp, CRBL a lansat piesa „Cine mi-s', iar fanii s-au prins imediat că reproşurile pe care le aruncă în versuri sunt pentru Oase, cel care a fost, până la Asia Express, cel mai bun prieten al lui.

„Te-am desenat frumos, /Te-am animat cu cap,/ O ţară-întreagă a văzut./ Din praf de cartier/ De mână te-am luat/ Şi la nevoie, ai văzut,/ În spate te-am cărat. Nu te-ai putut abţine,/ Ca Iuda m-ai trădat/ Şi m-ai vândut perfect cu bloaga,/ De mână m-ai muşcat/ Când te-am hrănit cu suflet,/ Erai înfometat. / Acum eşti o vedetă / Şi trecutul l-ai uitat.

N-ai scrupule, nici şcoală,/ N-ai nici măcar bun simţ,/ Ai orgoliu şi mândrie/ Şi darul să mă minţi./ Ai câştigat prea bine, zic,/ Peste treiş de mii/ Şi doar din vina mea,/ Îţi recunosc, să ştii.”

Melodia a apărut după ce s-a aflat că Oase va fi co-prezentator în sezonul 3 al show-ului Asia Express, iar CRBL a rămas pe dinafară.

„Nu mai vrei în echipă,/ Vrei tu toţi banii noştri/ Ia-i tu, frate, pe toţi,/ Sunt doar nişte hârtii. / Eu fac bani cu cerebel,/ Nu banii îl fac pe CRBL/ Rămân să fac ce ştiu să fac/ Şi ştiu să fac defel, că/ Lumea ne-a iubit /Că te-am tras după mine,/ Te-am scos la-naintare/ Şi din nou ţi-am făcut bine./ Acum te-au angajat/ Că te-am băgat pe uşă/ Şi tu ca mulţumire/ M-ai trecut pe tuşă.”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter