Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete: „Eu am rămas....”

Publicat pe

Noul sezon a început cu un sărut la Insula Iubirii… între două fete și nimic nu anunța o astfel de surpriză. Paradoxal, nu ispitele au fost cele care au punctat, ci două dintre concurente, care s-au sărutat pătimaș, făcând un show de zile mari în fața băieților, dar și a colegelor de competiție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Primul sărut de pe Insula Iubirii a avut loc în a doua ediție, culmea între două fete, fiind unul total neașteptat. Două dintre concurente, Celia și Cerasela, au făcut un show de zile mari, sărutându-se pasional în fața celorlalte fete și a ispitelor masculine, care au fost luați total prin surprindere.

Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete: „Eu am rămas....'Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete: „Eu am rămas....'

Primul sărut de la Insula Iubirii a avut loc între două fete

Abia intrați în competiție, concurenții se află încă în faza de acomodare. În timp ce băieții, paradoxal, au părut mult mai rezervați, fetele și-au intrat mai repede în ritm alături de ispitele masculine. În timpul jocului Adevăr sau provocare, Celia și Cerasela au dat un spectacol de zile mari, reușind să-i lase cu gurile căscate pe ceilalți participanți.

Citește și: Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6. Băieții dorm cu ispitele

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate’

Citește și: Irinel Columbeanu a dezvăluit de ce s-a mutat cu Monica din vila de la Izvorani:„Ea se simțea…’

Citește și: Julia Chelaru se mărită a doua oară: „Nunta va fi la malul mării”

„Pentru a ne cunoaște mai bine am ales să jucăm Adevăr sau provocare', a spus Florin Cerghit.

„Vreau să fii a mea nevastă, să facem casă', i-a spus Cristian Grigorescu Teodorei.

„Te provoc să-i dai un sărut de 5 secunde pe buze unei fete', i-a zis Celia Ceraselei.

„Frățior, să nu-ți fie frică de noi, ci de fetele de aici', a spus una dintre ispite.

„Eu am rămas plăcut surprins să se sărute două fete', a comentat Florin Cerghit.

„E o provocare care mă uimește, uneori mă atrag mai mult fetele decât băieții', spune Cerasela.

Și, într-adevăr, sărutul care a urmat a fost unul care necesita avertismentul Interzis minorilor…

„E o provocare care mă definește”

Deși, inițial, a dezvăluit că are prea puțină încredere în ea, Cerasela a reușit să iasă în evidență din prima clipă, atât prin felul provocator și total dezinhibat prin în care a dansat, cât și prin sărutul pe care i l-a dat Celiei. Asta le-a făcut pe ispitele masculine să concluzioneze că iubita lui Rareș poartă o mască, de fapt, fiind total diferită atunci când se află în preajma lor.

Este o provocare care mă definește. Uneori mă atrag mai mult fetele decât băieții. Pe mine provocările mă fac să îmi întrec limitele. Îmi ies din zona mea de confort, a spus Cerasela.

Ea a mai mărturisit și că și-a avertizat partenerul dinainte că uneori o atrag mai mult fetele decât băieții, așa că nu ar fi exclus să cadă în ispită. Și, iată, Cerasela a fost protagonista unui prim sărut la Insula Iubirii… unul care s-a produs între două fete! Cum va reacționa Rareș urmează să aflăm în următorul episod…

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter