Mesajul Mirelei Vaida, după gestul necugetat al mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc: "E clar că..."

Publicat pe

Mirela Vaida s-a declarat îngrozită de gestul femeii din Timișoara care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu cei doi copii ai săi. Prezentatoarea Tv a tras un semnal de alarmă în timpul emisiunii pe care o moderează. Vedeta a transmis un mesaj cutremurător.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În această dimineață a avut loc o tragedie care a șocat întreaga țară. O femeie din Timișoara și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 10, împreună cu cei doi copii ai săi. Din păcate, cei trei au murit în urma impactului violent. Mirela Vaida a vorbit în cadrul emisiunii Acces Direct despre cazul femeii de 33 de ani și a tras un semnal de alarmă.

Mesajul Mirelei Vaida, după gestul necugetat al mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc: "E clar că..."Mesajul Mirelei Vaida, după gestul necugetat al mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc: "E clar că..."

O țară întreagă a rămas impresionată de gestul femeii de 33 de ani. Mirela Vaida s-a declarat șocată după ce a aflat ce s-a întâmplat marți dimineață. Mamă a trei copii, vedeta tv nu își poate închipui ce anume a determinat-o pe femeia din Timișoara să își pună capăt zilelor împreună cu cei doi copii.

Citește și: Amalia Bellantoni, atac la Mirela Vaida, după scandalul din platoul Acces Direct:”E convinsă că vreau să îi iau locul”

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida, la 39 de ani:”Pe cântar nu se vede niciun gram”

Citește și: Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii.Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

Citește și: Cine era mama din Timișoara, care a sărit de pe bloc, cu doi copii în brațe.Declarațiile martorilor

Mirela Vaida, mesaj cutremurător, după gestul necugetat al mamei care s-a aruncat de pe bloc

Dincolo de cariera pe care o are în televiziune, Mirela Vaida este mamă. Prezentatoarea Tv are trei copii minunați care i-au schimbat viața complet. Marți dimineață, o mamă din Timișoara și-a pus capăt zilelor, împreună cu cei doi copii ai săi, un băiețel de trei ani și o fetiță de șase ani. Femeia s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. Din păcate, atât mama, cât și copiii au murit în urma impactului violent. Mirela Vaida s-a declarat îngrozită de gestul femeii, iar în ediția de marți a emisiunii Acces Direct, moderatoare a transmis un mesaj cutremurător. Vedeta tv a fost șocată de cazul mamei din Timișoara.

'Este îngrozitor, mai ales că acum vorbim despre o mamă care a sărit odată cu ei. Deci mama a fost cea care a vrut ca ei să sfârșească așa. Și facem un apel, pentru că e clar, societatea toată trece prin momente cumplite, venim după o pandemie, cu presiunea războiului. E clar că trecem prin momente foarte grele noi toți', a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a tras un semnal de alarmă

Autoritățile ajunse la fața locului au descoperit că mama și fiul de trei ani nu mai erau în viață. Fetița de șase ani a dat semne de viață, dar a murit după câteva minute. Prezentatoarea de la Acces Direct a remarcat că cei doi copii erau îmbrăcați frumos și nu își poate explica de ce mama lor a recurs la acest gest. Mirela Vaida a declarat că cei doi copii au vârste asemănătoare cu copiii săi, mărturisint că nu poate rămâne indiferentă la un astfel de caz. De asemenea, aceasta a tras un semnal de alarmă, pentru toate persoanele care se confruntă cu depresia.

'Nu faceți așa ceva. Când aveți doi copii, aveți totul. Dacă aveți doi copii sănătoși care vă pun mânuțele după gât nu aveți motiv să faceți așa ceva. Cereți ajutorul cuiva, vorbiți cu cineva, cu un străin, mergeți la biserică, mergeți la preot, vorbiți cu un psiholog, cu un prieten, cu oricine', a mai spus Mirela Vaida.

O mamă s-a aruncat de la etaj împreună cu cei doi copii ai săi

O femeie în vârstă de 33 de ani din Timișoara s-a aruncat de la etajul 10 cu cei doi copii ai săi. În drum spre grădiniță, aceasta s-a oprit în dreptul unui bloc unde a decis să recurgă la gestul necugetat. Femeia și fiul ei de numai trei ani au murit pe loc. Medicii ajunși la fața locului au sperat ca măcat fetița, de șase ani, care prezenta semne vitale să fie salvată.

Din păcate, medicii au declarat decesul după ce au resuscitat-o mai bine de o oră. Anchetatorii urmează să stabilească traseul femeii și comportamentul acesteia pentru a vedea ce a determinat-o să recurgă la acest gest necugetat.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter