Ce dietă ține Mirela Vaida, la 39 de ani: "Pe cântar nu se vede niciun gram"

Publicat pe

Ce dietă ține Mirela Vaida, la 39 de ani. Vedeta Antena 1 se menține în formă cu multă mișcare, pe lângă activitățile pe care le face cu cei trei copii și care o ajută să consume multe calorii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea se trezește dis-de-dimineață și își pregătește cei trei copii pentru școală și grădiniță. După ce îi lasă la școală, Mirela Vaida merge la sala de fitness, unde își petrece o oră sau două. Spune că sportul îi dă o stare de bine, dar o și ajută să mănânce tot ce vrea fără să se îngrașe.

Ce dietă ține Mirela Vaida, la 39 de ani: "Pe cântar nu se vede niciun gram"Ce dietă ține Mirela Vaida, la 39 de ani: "Pe cântar nu se vede niciun gram"

Ce dietă ține Mirela Vaida, la 39 de ani

„Gata! Am ajuns la sală! Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de școală. Îi las la poarta școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc.

Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școală/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis, etc! Asta se întâmplă de 3-4 ori pe săptămână!

Nu, nu e greu! Mișcarea îmi dă o stare super bună, îmi dă energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie, chiar dacă, după atâta efort, pe cântar nu se vede niciun gram!', a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Citește și: Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5. A venit alături de nepotul ei

Citește și: Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19:Stresul a fost foarte mare

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor.În ce ipostaze au fost filmați

Cum se descurcă Mirela Vaida cu cei trei copii

Mirela Vaida a dezvăluit că pe timpul zilei petrece foarte mult timp în mașină. Are trei copii, fiecare cu programul lui, iar această situație îi consumă foarte mult timp. Cu toate astea reușește să facă și sport.

„3 copii cu 3 programe diferite! Asta înseamnă că îmi petrec cea mai mare parte a timpului așteptând în mașină: să îi duc și să îi iau de la grădiniță și de la școală, dar să nu vă gândiți că au același program!

Unul termină la ora 10.50, celălalt la 11.50!

După toate astea, plec, în sfârșit la muncă, unde drumul aglomerat, semafoarele, eventualele accidente de pe drum, te țin nemișcat în mașină!!? E bine, totuși, că nu stau afară, în frig!

Că se putea și mai rău, totuși! Dimineață erau -9 grade! Ce bine e-n mașină!', le-a transmis vedeta fanilor ei.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter