Ce surpriză i-a făcut Silviu Prigoană soției, de ziua ei de nume: ”Ceva ieșit din comun”

Publicat pe

Cum și-a surprins Silviu Prigoană soția de ziua ei de nume. Numeroase persoane se întreabă cât de atent este afaceristul cu partenera lui de viață. Ei bine, azi, de ziua de nume a Mihaelei, Silviu Prigoană a surprins-o într-un mod unic. Cu un cadou la care nu se aștepta, acesta a reușit să-i aducă zâmbetul pe buze și să o facă să se simtă o femeie norocoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană radiază de fericire la brațul soției sale. De asemenea, și Mihaela se simte extrem de bine alături de el, formând o familie perfectă împreună. Recunoscător pentru partenera lui de viață, omul de afaceri a decis să o surprindă de ziua ei de nume. Încă de la primele ore ale dimineții, Mihaela a început ziua cum nu se aștepta.

Ce surpriză i-a făcut Silviu Prigoană soției, de ziua ei de nume: 'Ceva ieșit din comun'Ce surpriză i-a făcut Silviu Prigoană soției, de ziua ei de nume: 'Ceva ieșit din comun'

Este motiv de sărbătoare în familia lui Silviu Prigoană. Mihaela, soția sa, se află pe lista sărbătoriților, astfel că pregătirile sunt în toi. Sunt așteptați mai mulți apropriați la ei acasă pentru a sărbători așa cum știu mai bine, iar zâmbetul este dis-de-dimineață accesoriu pe fața sărbătoritei. Toți cei ce o iubesc nu au uitat să-i lase o urare frumoasă, însă iată și cum și-a surprins Silviu Prigoană soția de ziua ei de nume.

Citește și: Unde și-a dus Silviu Prigoană copiii, în vacanță, după ce Bahmu s-a logodit:„Am reușit să ne strecurăm și să ajungem…'

Citește și: Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani:”Am urmat un seminar de specializare în Germania”

Citește și: Andreea Bănică se mută în casă nouă. Cum arată locuința:”Dacă vedeți camerele copiilor…”

Citește și: Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani:”Fetița mea e cel mai frumos miracol”

Ce surpriză i-a făcut Silviu Prigoană soției, de ziua ei de nume

Deși este sărbătorita zilei, Mihaela Prigoană a avut o zi plină, cu numeroase treburi. Pe lângă faptul că a fost la serviciu, a dus și copiii la școală și acum se pregătește pentru venirea invitaților. Fiindcă rar are timp pentru ea, Silviu Prigoană a dorit să o răsfețe încă de la primele ore ale dimineții cu un cadou pe măsură.

”Am venit la serviciu. Sunt pe drumuri de dimineață, și de ziua mea muncesc. Am dus copiii la școală, am pregătit una, alta. Avem mulți sărbătoriți. El e primul, nu vreau să va spun ce, nu este ceva ieșit din comun. Este un cadou frumos.’, a declarat Mihaela Prigoană, în exclusivitate, la Antena Stars, potrivit SpyNews.ro.

Soția lui Silviu Prigoană: 'Dumnezeu mă iubește'

Mihaela Prigoană a fost destul de reținută în a oferi detalii din intimiatatea de cuplu. Cu toate astea, a ținut să precizez că este o soție și o mamă împlinită din toate punctele de vedere. De asemenea, deși aleargă zilnic și nu își găsește timp pentru ea, are o siluetă de invidiat. Nu, nu face nimic în acest sens și nici nu ține diete, ci doar are un stil de viață activ.

‘Pai nu fac nimic ca să mă mențin. Nu fac nimic, muncesc toată ziua. Nu țin regim, nimic. Dumnezeu mă iubește. Când a prins viața mea contur? Când am făcut primul copil. Nu-mi vine să cred, dar sunt fericită că am copiii frumoși, cuminți, buni sunt mari și la locul lor. Nu mi-au făcut probleme, sper și pe viitor sa fie la fel. Sunt o mamă fericită și împlinită.”, a mai declarat Mihaela Prigoană în exclusivitate, la Antena Stars.

Silviu Prigoană și soția lui au fost nași la o nuntă fastuoasă

Relația dintre Silviu Prigoană și Mihaela merge mai bine decât s-ar fi așteptat oricine. Cei doi au demonstrat nu o dată, ci de mai multe ori, că se înțeleg perfect, dar și cât de mult se iubesc. Și fiindcă dragostea este una mare, nu au ezitat și în urmă cu câteva săptămâni au fost din nou nași. Discreți în astfel de lucruri, prea puțini au aflat despre eveniment, aflându-se abia în seara nunții fastuoase unde au fost părinți spirituali. Mihaela și fiicele ei au strălucit la propriu, iar omul de afaceri a avut cu ce să se mândrească.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter