Cea mai bună prietenă a Roxanei Vancea a murit, la două săptămâni de când anunțase că s-a logodit în Spania. Apropiații sugerează că celebra antrenoare de fitness s-ar fi sinucis

Publicat pe

Cea mai bună prietenă a Roxanei Vancea, o antrenoare de fitness celebră, a murit în urmă cu puțin timp. Potrivit apropiațialor ar putea fi vorba despre o sinucidere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sportiva a plecat din țară în urmă cu câteva luni și s-a stabilit în Spania. Ea părea extrem de fericită, fără să dea vreun semn că s-ar confrunta cu probleme de orice tip.

Mai mult, fericirea ar fi fost completă după ce și-ar fi găsit fericirea în brațele unui bărbat și totul părea că s-a așezat favorabil în viața ei. Lucrurile au luat o turnură neașteptată, se pare, fanii fiind puși pe gânduri încă de la ultimul mesaj pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Oana Roman, o nouă apariție la piscină după ce a slăbit:cum arată în costum de baie

'Afișezi ce dorești pe Facebook sau Instagram, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi de la ce adresa chemi taxiul dimineață! No hate! It all about love!', a fost ultimul ei mesaj, în urmă cu două zile.

„În cele mai slabe momente ale tale ai cedat”

Vestea că a murit a venit ca un trăsnet, iar multe dintre mesajele de condoleanțe ale amicilor ar da de înțeles că, de fapt, ea s-ar fi sinucis: 'Îmi pare nespus de rău pentru sufletul tău și al copilului care nu a fost să fie, am avut niște bănuieli, am simțit, îmi pare rău că nu am insistat să încerc să te salvez', 'Dumnezeu să te ierte… ai dus multe lupte în sufletul tău… sper să îți găseșți liniștea acolo unde ai ales să pleci!', 'Mult, mult prea devreme. Doar Dumnezeu știe ce era în sufletul tău! Drum lin!', Când viața te străpunge și ești slab fără nicio putere ai cele mai rele gânduri, răul te domină și te duce pe căi greșite, tu draga mea prietenă ai fost atât de puternică… iar în cele mai slabe momente ale tale ai cedat…..Mă rog pentru tine ca Dumnezeu să te primească în casa lui și dacă în viața asta nu ai avut parte de fericirea și iubirea pe care ți-ai dorit-o acolo îți doresc să îți găsești liniștea și să te odihnești în pace! Dumnezeu să te ierte!'.

Citește și: Iubita lui Dani Oțil – și cu banii luați, și înjurată de fani! Gabriela Prisacariu este la capătul răbdării:„Oameni frustrați!'

O prietenă a lămurit și dilema dacă apropiații nu ar știut nimic despre depresia cu care s-ar fi confruntat: 'Cei apropiați au știut și au lăsat-o baltă sau chiar au trădat-o, iar în restul nu a mai avut încredere'.

Motivul pentru care prietena Roxanei Vancea s-ar fi sinucis

Update 28 iulie: Elena Popa s-ar fi confruntat o perioadă îndelungată cu depresia. De mai bine de cinci ani lupta împotriva bolii, însă, în cele din urmă aceasta a fost mai puternică decât ea și a reușit să o răpună, notează spynews.ro.

Prietenii ar fi încercat să o ajute, însă fără succes.

După aflarea tristei vești, Roxana Vancea a distribuit un link pentru o strângere de fonduri, astfel încât trupul neînsuflețit să fie adus în țară, din Spania. Campania a fost inițiată de o prietenă a Elenei.

Antrenoarea de fitness era bună prietenă cu Roxana Vancea. În urmă cu doi ani, fosta concurentă de la Exatlon a declarat că îi plac și femeile spunând în repetate rânduri: „E iubita mea. Îmi plac şi femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante „, susținea ea la acea vreme, potrivit wowbiz.ro.

În prezent, Roxana Vancea este căsătorită și are grijă de băiețelul soțului ei.

Citește și: Cine sunt concurenții Puterea Dragostei sezon 3.Poveștile de viață ale celor 14 tineri, care își caută jumătatea la Kanal D

Cea mai bună prietenă a Roxanei Vancea a murit, la două săptămâni de când anunțase că s-a logodit în Spania. Apropiații sugerează că celebra antrenoare de fitness s-ar fi sinucisCea mai bună prietenă a Roxanei Vancea a murit, la două săptămâni de când anunțase că s-a logodit în Spania. Apropiații sugerează că celebra antrenoare de fitness s-ar fi sinucis

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter