(P) Ce este stresul oxidativ și cum te poate ajuta ZeolitSpectrum în eliminarea lui?

Publicat pe

Ce este stresul oxidativ și cum te poate ajuta ZeolitSpectrum în eliminarea lui?

Stresul oxidativ este o urmare a dezechilibrului dintre cantitatea de oxigen reactiv de la nivelul organismului și capacitatea corpului de a-l elimina. Acesta provoacă îmbătrânirea prematură a țesuturilor și a organelor corpului și este considerat unul din factorii principali pentru o serie întreagă de afecțiuni. 

La fiecare inspirație, o cantitate de aproximativ 2% din oxigenul care pătrunde în corp se transformă în final în radicali liberi care contribuie la instalarea stresului oxidativ. 

Care sunt cauzele apariției stresului oxidativ?

Poluarea din aer, apă și sol este una din principalele cauze ale stresului oxidativ. Ea contaminează alimentele pe care consumăm, apa pe care o bem și în primul rând, aerul pe care îl respirăm, fiind astfel pur și simplu imposibil de evitat. Poluarea care ne înconjoară provine în egală măsură de la îngrășămintele folosite în agricultură pentru obținerea unei producții sustenabile, dar și de la gazele nocive eliberate în atmosferă de automobile sau aparatele electrocasnice. 

La efectele poluării se adaugă în timp și modul în care stresul cronic, consumul de alcool și tutun, precum și administrarea de anumite medicamente ne influențează în timp și contribuie la instalarea stresului oxidativ care apare în momentul în care radicalii liberi din corp nu mai pot fi anihilați pe cale naturală și duc la deprecierea funcțiilor organismului. În cazuri grave, stresul oxidativ suportat pe termen lung, poate duce în final la modificarea ADN-ului, prin afectarea membranei țesutului și nucleului celulelor din corp.

Cum se poate trata stresul oxidativ?

În situații mai puțin grave, stresul oxidativ poate fi tratat prin abordarea unui stil de viață sănătos. Alimentele bio, crescute ecologic, în zone cu puțină poluare și exercițiile fizice efectuate în mod regulat, conform unui program bine stabilit, au puterea de a reduce în mod semnificativ cantitatea de radicali liberi nocivi din corp și a ajuta organismul să se refacă. 

Ca alimente, în anihilarea radicalilor liberi, cele mai potrivite sunt fructele și legumele bogate în vitaminele A, C și E, dar și coenzima Q10 care toate la un loc au un rol puternic antioxidant, contribuind la curățarea sistemului excretor. 

Cu alte cuvinte, există soluții pentru combaterea stresului oxidativ și recâștigarea sănătății. Iar când simpla mișcare și alimentația se dovedesc a fi insuficiente, mai există ca o alternativă naturală, la care pot apela chiar și persoanele care urmează deja un tratament medicamentos, dispozitivul medical ZeolitSpectrum

Ce este ZeolitSpectrum și cum acționează?

ZeolitSpectrum are la bază singurul zeolit care poate fi utilizat intern în organism și care acționează la nivelul corpului și organelor acestuia ca un magnet ce atrage asupra sa metalele grele, toxinele, radicalii liberi nocivi, agenții patogeni și multe alte elemente pe care le-am acumulat de-a lungul timpului și care ne fac rău. 

Conform studiilor de specialitate, un procent de peste 90% din bolile de care suferim se datorează acumulării în organism a diferitelor substanțe care ne fac rău. Astfel, prin eliminarea acestora și adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos, putem scăpa de marea majoritate a afecțiunilor care ne dau bătăi de cap, fără a mai fi nevoie să urmăm tratamente costisitoare și cu multiple efecte adverse.

Odată ajuns în organism, ZeolitSpectrum nu reacționează chimic și vitaminele, mineralele, proteinele sau alte substanțe benefice corpului, ci doar cu elementele nocive, eliminându-le progresiv. Astfel, la scurt după începerea curei, se pot observa o mulțime de efecte pozitive precum:

  • îmbunătățirea funcțiilor digestive.
  • pierderea kilogramelor în plus;
  • mai multă energie de-a lungul zilei;
  • un somn mai profund și mai liniștit;
  • o senzație de relaxare la nivelul mușchilor
  • curățarea tenului de acnee și pete inestetice;
  • dispariția ridurilor fine;
  • o stare generală mult imbunatatita;

Efectele utilizării dispozitivului medical ZeolitSpectrum diferă de la persoană la persoană, precum și intensitatea lor sau durata de timp după care încep să apară. De aceea, pentru cele mai bune rezultate, se recomandă un tratament pe o durată de minim trei luni de zile.

ZeolitSpectrum se administrează trei ori pe zi, cu o oră înainte sau după mesele principale. Pentru că nu reacționează cu nutrienții din alimente, el se poate administra și cu mâncare, sau cu alte medicamente recomandate de medicul curant și cel puțin doi sau trei litri de apă pe zi.

Articol susținut de Oblyo Digital Agency

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter