Celebrități care nu regretă că nu și-au dorit niciodată copii

Publicat pe

Până n-ai avut copii n-ai trait!' este o sintagmă atât de folosită, încât s-a transformat într-un clișeu, dar iată că, în pofida promisiunilor roz ale maternității, sunt o mulțime de celebrități care nu regretă că nu și-au dorit niciodată copii și sunt OK cu asta.

 

Cu câțiva ani în urmă, celebrități ca Zooey Deschanel, Khloé Kardashian, George Clooney și Eva Mendes declarau sus și tare că nu-și doresc copii, că nu sunt potriviți pentru asta sau că viața lor nu poate deveni mai bună cu apariția unui copil, dar iată că acum sunt cu toții părinți și cât se poate de fericiți. Cu toate acestea, sunt și vedete care nu au abdicat de la convingerile lor și pentru care viața fără copii este cât se poate de satisfăcătoare. Printre acestea se numără: Cameron Diaz, Oprah Winfrey, Portia de Rossi, Ellen DeGeneres, Jennifer Anniston, Kim Catrall, Hellen Mirren și mulți alții. Iată ce cred câteva dintre cele mai cunoscute vedete despre maternitate (vezi galeria foto)!

Celebrități care nu regretă că nu și-au dorit niciodată copiiCelebrități care nu regretă că nu și-au dorit niciodată copii

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter