Cine a fost primul iubit al lui Emily Burghelea. S-a îndrăgostit de ea când nu era celebră și nu avea intervenții estetice

Publicat pe

Emily Burghelea se află acum în mijlocul unui scandal monstru cu cei de la Acces Direct, după ce a făcut dezvăluiri șocante în direct, însă puțini știu cine a fost primul ei iubit. Fosta asistentă TV își ține viața personală departe de ochii curioșilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 6 ani, Emily Burghelea era îndrăgostită până peste cap de un tânăr pe care l-a prezentat și pe rețelele de socializare. La vremea respectivă, fosta asistentă de la Acces Direct nu apelase încă la medicul estetician.

În anul 2014, Emily era elevă la liceu și avea o relație cu un băiat cu care a călătorit prin lume. Cei doi au fost la Viena împreună și se plimbau peste tot. Relația a lor a durat un an de zile, iar apoi au luat decizia de a se despărți. De atunci, fosta asistentă de la Acces Direct nu s-a mai afișat cu niciun bărbat.

În prezent, Emily Burghelea are iubit și locuiesc împreună într-o zonă bună a Capitalei. Veronica și Viorel Stegaru l-au cunoscut pe iubitul acesteia, atunci când au fost invitați la petrecerea de la care a început scandalul.

Emily Burghelea a avut un iubit străin

Emily Burghelea a renunțat la iubit pentru a lucra în televiziune. La vremea respectivă, vedeta era concurentă la Bravo, ai stil!.

'Am avut o relație cu un tip aproape 2 ani. Este un pictor foarte cunoscut. Tipul e foarte mișto și are 30 și ceva de ani. Face mult sport. Eram la un festival de muzică electronică și așa ne-am cunoscut. La un moment dat a venit cineva și mi-a dat o brățară ca să merg în backstage. Am petrecut acolo cu ei toată noaptea. Spre dimineață am plecat și nu am spus nimic. (…) Am vorbit cu băiatul ăsta încontinuu. A venit de 4 ori în România. L-au cunoscut și părinții. M-au lăsat să plec cu el peste tot', a povestit Emily la Xtra Night Show.

Cine a fost primul iubit al lui Emily Burghelea. S-a îndrăgostit de ea când nu era celebră și nu avea intervenții esteticeCine a fost primul iubit al lui Emily Burghelea. S-a îndrăgostit de ea când nu era celebră și nu avea intervenții estetice

Citește și: Răsturnare de situație în scandalul Emily Burghelea – Acces Direct! Martorul s-a întors împotriva ei: Emily m-a rugat să o susțin. Am crezut ceea ce mi-a spus, fără să ascult și celelalte părți'

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter