Antena 1, poziție oficială în cazul infecției COVID-19, la filmările emisiunii Te cunosc de undeva: ”Echipa și concurenții, în carantină”. Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, depistați pozitiv

Publicat pe

Antena 1 a emis o poziție oficială, după ce presa a aflat despre faptul că Marcel Pavel, Ozana Barabancea, dar și Andrei Ștefănescu au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Mai mult, șefii postului tv i-au sfătuit pe toți concurenții și echipa de la Te cunosc de undeva să se testeze pentru coronavirus.

Dacă Andrei Ștefănescu a fost confirmat pozitiv, însă este asimptomatic, Ozana și Marcel Pavel se află deja internați la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță', este comunicatul oficial al postului tv.

Atât Marcel Pavel, cât și Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea au luat contact cu mai mulți oameni, atât în cadrul sediului Antena 1, cât și în alte spații. Ozana a fost astăzi dimineață la Prislop, la mormântul lui Arsenie Boca, iar Andrei Ștefănescu prezintă matinalul în fiecare zi, la același post, luând contact cu mai multe vedete.

În ce-i privești pe alți concurenți, Andreea Bălan și-a făcut deja testul, care a ieșit negativ, iar celelalte vedete nu au răspuns la telefon, contactați de jurnaliștii Revistei VIVA!.

Șefii postului i-au rugat pe aceștia să fie cât se poate de discreți cu privire la acest subiect delicat, motiv pentru care ei refuză să comunice cu jurnaliștii.

Reamintim că Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a ajuns noaptea trecută la spital, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul avea simptomele unei răceli de câteva zile și a decis să facă testul pentru COVID-19. „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ, spunea artistul pentru Click.ro 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter