Cine e băiatul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret de la vârsta de 1 an. Drama neștiută a lui Mario

Publicat pe

Pe lângă cei trei copii pe care îi are, carismaticul prezentator TV mai are grijă de un băiețel, pe care a preferat să nu-l expună. Liviu Vârciu îl are în grijă pe nepotul lui, copilul fratelui său, după ce acesta a murit la doar 30 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ 11 ani, fratele lui Liviu Vârciu a murit într-un accident de mașină. Ionuț a lăsat în urmă o soție, dar și un copil de doar un an. Durerea a fost cumplită pentru familie și au acceptat cu greu pierderea lui Ionuț Vârciu.

De când a murit fratele său, Liviu Vârciu a fost cel care s-a ocupat de Mario, nepotul său, care acum are 11 ani. Vedeta a preferat să nu-l expună pe băiat, dar tot timpul a fost alături de el atunci când a avut nevoie.

Prezentatorul TV de la Antena 1 a promis în ziua în care și-a înmormântat fratele că va avea grijă de copilul lui, care avea doar un an atunci. Mario locuiește în Constanța, dar Liviu îl vizitează de fiecare dată când are ocazia. Între cei doi există o legătură strânsă, iar vedeta îl iubește pe băiat ca pe copilul lui, potrivit Impact.

Citește și: Liviu Vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat: „Seara, doar el îi face baie”

Cine e băiatul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret de la vârsta de 1 an. Drama neștiută a lui MarioCine e băiatul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret de la vârsta de 1 an. Drama neștiută a lui Mario

Fratele lui Liviu Vârciu a murit în accident de mașină

În anul 2009, Ionuț Vârciu a murit într-un accident de mașină. Fratele lui Liviu Vârciu se afla la volanul autoturismului și a pierdut controlul acestuia într-o curbă, în localitatea Ovidiu. Tânărul s-a izbit cu mașina de parapet și apoi s-a răsturnat pe câmp. Ionuț Vârciu și-a pierdut viața în urma impactului.

Fratele lui Liviu Vârciu avea doar 30 de ani atunci când s-a stins din viață și a lăsat multă durere în urma lui. Soția lui Ionuț s-a recăsătorit, iar Liviu nu s-a opus, ba chiar a spus la vremea respectivă că nu poate să rămână singură cu un copil.

Citește și: Drama lui Liviu Vârciu. Fratele lui a murit în urmă cu 10 ani într-un accident: „Regretul meu cel mai mare…'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter