Cine este Adriana Titieni, noua iubită a lui Alexandru Papadopol

Publicat pe

La aproximativ o lună de la divorțul de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol s-a afișat cu o altă femeie. Este vorba despre Adriana Titieni, fosta soție a lui Adrian Titieni. Mulți s-au întrebat cine este Adriana Titieni, noua iubită a lui Alexandru Papadopol, iar noi avem detalii despre trecutul noii sale cuceriri.

Adriana Titieni are 43 de ani și este fosta soție a lui Adrian Titieni, celebru actor și fost rector al UNATC. Noua iubită a lui Alexandru Papadopol este actriță, moderatoare, realizatoare TV și radio. Potrivit informațiilor apărute în presă, Adriana și Adrian Titieni au divorțat de ceva timp, iar noua iubita a fostului soț al Ioanei Ginghină a revenit la numele de fată, Irimescu.

Iubita lui Alexandru Papadopol a jucat în serialul 'În familie', dar o poți recunoaște și din alte filme sau seriale TV. Adriana Titieni a debutat la vârsta de 19 ani la Teatrul Național din Craiova, iar mai apoi a început o colaboare cu TVR, unde a prezentat Jurnalul Cultural. De asemenea, fosta soție a lui Adrian Titieni a prezentat și mai multe emisiuni radio pentru copii.

Reacția Ioanei Ginghină, după ce Alexandru Papadopol s-a afișat cu Adriana Titieni

'La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinţii acasă', a spus Ioana Ginghină.

Vedeta a încercat să-i ascundă fiicei sale acest episod cu tatăl ei, însă la un moment îi va spune, pentru că Ruxi are acces la internet și poate vedea cu mare ușurință știrile despre părinții ei.

'Deocamdată ea (Ruxandra) nu ştie nimic, azi am ţinut-o departe de Internet, am stat amândouă, am vorbit, ne-am jucat, mai târziu vreau să ieşim şi, după aceea, o să vorbesc să vedem care sunt paşii exacţi pe care trebuie să îi urmăm să fie totul ca la carte, pentru că sănătatea ei, din toate punctele de vedere, şi mintală, e cea mai importantă. Mai ales că a fost ok de ziua ei, ne-am văzut toţi trei, a fost ok', a spus Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru Antena Stars.

FOTO: Facebook, Spynews.ro

Cine este Adriana Titieni, noua iubită a lui Alexandru PapadopolCine este Adriana Titieni, noua iubită a lui Alexandru Papadopol

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter