Prima imagine cu chipul fetiței lui Karmen. Sofia Maria Rossa este tare frumușică

Publicat pe

Mulți au așteptat prima imagine cu chipul fetiței lui Karmen și a lui Bogdan Căplescu, dar iată că așteptarea a luat sfârșit. Proaspăta mămică a postat prima fotografie în care i se vede fața micuței Sofia Maria Rossa.

Rossi, așa cum o alintă Karmen, este tare frumușică și pare că a luat din trăsăturile mamei sale. Micuța are un păr negru și des, precum al mamei sale. Karmen se consideră cea mai fericită femeie de când în viața ei a apărut fetița sa. Artista se descurcă de minune în rolul de mămică, iar mama sa o ajută de fiecare dată când are nevoie.

'1.000 de ani si tot nu m-as satura sa te privesc! Te iubesc!', a scris Karmen pe una dintre rețelele de socializare. Proaspăta mămică a plecat pentru câteva zile la munte alături de soțul ei și câțiva prieteni, acolo unde a ales să se relaxeze. Cel mai probabil, micuța Rossi a rămas acasă cu bunicile sale.

Karmen, primele declarații după ce a născut

„Am născut prin cezariană, o fetiță de 2,8 kilograme.
Încercăm să ne acomodăm cu alăptatul și nu prea se satură de la mine. Nașterea în sine… eu am fost foarte pozitivă, am intrat în sala de operație râzând, m-au pus să le cânt pe masa de operație, dar ulterior au început durerile. O naștere nu e chiar atât de ușoară cum credeam eu că va fi. Mamelor, sunteți niște eroine! Suntem!
, a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni.

Karmen a dezvăluit și numele complet al bebelușului, iar fiica ei se numește Sofia Rosa Maria.

„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi. 

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam, dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil… par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a început să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei, a mai spus Karmen, la „Răi da Buni.

Sâmbătă, 3 august, proaspăta mămică a fost externată, iar alături de vedetă a fost soțul ei, dar și mama sa.

FOTO: Instagram

Prima imagine cu chipul fetiței lui Karmen. Sofia Maria Rossa este tare frumușicăPrima imagine cu chipul fetiței lui Karmen. Sofia Maria Rossa este tare frumușică
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter