Cine este Bogdan Dumitraș de la Vocea României. Singurul muzician într-o familie de bugetari

Publicat pe

Printre cei 12 concurenți ce se vor duela în galele live de la Vocea României se numără și Bogdan Dumitraș, elevul Irinei Rimes. Tânărul de 25 de ani face  muzică de când se știe, cu toate că provine dintr-o familie de bugetari. Toboșar profesionist, Bogdan mai are o pasiune neașteptată: sculptura.

Unul dintre cei mai drăguți băieți de la Vocea României, Bogdan Dumitrașcu, antrenat de Irina Rimes, se pregătește pentru galele live. Tânărul de 25 de ani s-a născut și a crescut în Botoșani, dar de vreo trei ani locuiește în București. A studiat Conservatorul la Iași, însă a preferat să își dea masteratul în București. 

Cine este Bogdan Dumitraș de la Vocea României

Imediat după terminarea facultății, Bogdan Dumitraș de la Vocea României s-a angajat la Filarmonica din Ploiești, printr-un concurs dat în 2017, cu patru candidați pe loc. Obținerea postului nu a fost o problemă pentru artistul care face muzică de cand se știe,a stfel că acum este artist percuționist atât la Filarmonica  din Ploiești, cât și la Teatrul Evreiesc.

Deși este toboșar profesionist, în trupa de coveruri unde activează nu este percuționist, ci solist vocal. Rol care nu i-a plăcut foarte mult la început, până în momentul când a descoperit că întotdeauna solistul e cel mai popular în rândul fetelor.

Bogdan Dumitraș de la Vocea României are, la 25 de ani, o exepriență de 18 ani în muzică. Cum de este posibil acest lucru? Mama sa i-a descoperit talentul în copilărie, când, exasperată de faptul că băiatul îi folosea oalele din bucătărie pe post de tobe, a decis să-l trimită la Liceul de Arte. Interesant este că în familia lui Bogdan Dumitraș de la Vocea României nimeni nu mai activează în domeniul muzical, părinții fiind angajați la Stat, la fel ca și fratele său. Elevul Irinei Rimeș a știut, însă, dintotdeauna, că muzica este vocația sa.

Bogdan Dumitraș a întors toate cele patru scaune la Vocea României, dar mai are o mare pasiune, pe lângă muzică, de care știu foarte puțini: sculptura. Ori de câte ori are nevoie să se relaxeze și să-și audă gândurile, artistul lucrează în lemn.

Foto: PR, Instagram

Citește și: Dragoș Moldovan, de la Vocea României, a supraviețuit miraculos unui teribil accident auto. Medicii nu-i dădeau nicio șansă!

Cine este Bogdan Dumitraș de la Vocea României. Singurul muzician într-o familie de bugetariCine este Bogdan Dumitraș de la Vocea României. Singurul muzician într-o familie de bugetari
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter