Cezar Ouatu, lovitură dură din partea fostei iubite. „I-am retrimis inelul de logodnă, pe care ea mi l-a dat înapoi”

Publicat pe

Cezar Ouatu a încercat din răsputeri să se împace cu fosta iubită, Andreea Vilău, însă în cele din urmă inevitabilul s-a produs. Se pare că aceasta și-a refăcut deja viața, după cum spune artistul. Dezamăgit de cele întâmplate, acesta a declarat că îi dorește să fie fericită și iubită.

Cezar Ouatu, lovitură dură din partea fostei iubite. „I-am retrimis inelul de logodnă, pe care ea mi l-a dat înapoi'Cezar Ouatu, lovitură dură din partea fostei iubite. „I-am retrimis inelul de logodnă, pe care ea mi l-a dat înapoi'

Cezar Ouatu  a dezvăluit și ce s-a întâmplat acum câteva zile, între acesta și Andreea Vilău, de onomastica ei.

„Andreea și-a refăcut viața, ca să spunem așa. Îi doresc doar să fie extrem de iubită și de protejată. Eu am făcut un gest foarte frumos de Sfântul Andrei. I-am trimis un buchet de flori și i-am retrimis înapoi inelul de logodnă pe care ea mi l-a dat înapoi', a povestit Cezar Ouatu, la Xtra Night Show.

„N-a răspuns în niciun fel. În momentul de față, nu-mi mai doresc nimic legat de fosta mea relație pentru că au fost foarte multe la mijloc. Eu pot doar să spun în această relație am oferit foarte mult și am primit la fel de puțin', a mai adăugat acesta.

Cezar Ouatu a visat la nunta perfectă

„Eu am fost un fluture până acum şi mi-a plăcut să-mi trăiesc viaţa la maximum, fără să fi fost vreun crai de Bucureşti. Am avut relaţii de lungă durată, dar, ca fiecare, am mai şi greşit, poate am înşelat aşteptările anumitor persoane.

Andreea e femeia care m-a înţeles şi care mi-a insuflat această doză de zen, pe care eu nu o am şi care mă echilibrează. Am cerut-o şi de soţie … De trei ori!’, spunea cântărețul, în urmă cu puțin timp, potrivit avantaje.ro.

Mai mult, Cezar Ouatu vorbea și despre nuntă și era hotărât să nu aibă loc în România. „Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti. Pe de altă parte ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă’, spunea Cezar Ouatu, nu mai târziu de septembrie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter