Cine este Daddy Cool de la Vorbește Lumea. Robert Diaconeasa lucrează de la 16 ani

Publicat pe

Cine este Daddy Cool de la Vorbește Lumea? Robert Diaconeasa se alătură echipei de la PRO TV cu o nouă rubrică și se declară extrem de fericit cu noul rol din emisiune. Îl vom vedea în platoul emisiunii zi de zi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Daddy Cool de la Vorbește Lumea? Cove și Lora vor avea un nou coleg în cadrul emisiunii. Începând cu data de 4 mai, li se alătură și Robert Diaconeasa, cunoscut celor care îl urmăresc ca Daddy Cool.

Cine este Daddy Cool de la Vorbește Lumea. Robert Diaconeasa lucrează de la 16 aniCine este Daddy Cool de la Vorbește Lumea. Robert Diaconeasa lucrează de la 16 ani

Cine este Daddy Cool de la Vorbește Lumea

Daddy Cool de la Vorbește Lumea este un jurnalist cu experiență. Este creator de conținut, blogger, vlogger cu focus pe acțiuni caritabile și responsabilitate socială.

Robert Diaconeasa are o amplă experiență în zona de media. A lucrat în presa scrisă de la 16 ani și în televiziune, de la 18 ani. Din anul 2015, a luat decizia de a-și crea propriul brand digital DaddyCool. Scopul său a fost de a le arăta oamenilor că meseria de tată se poate îmbina foarte bine și cu cea de jurnalist / antreprenor, atât timp cât există un echilibru între ele. Iar din 2016, atenția lui s-a îndreptat spre acțiunile umanitare.

Citește și: Cine este Anamaria Ionescu de la Vorbește Lumea.Soțul a înșelat-o, dar l-a iertat

Citește și: Cine este Francisca de la Vorbește Lumea.Cântăreața a înlocuit-o pe Viviana Sposub

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:„Acasă, nu sunt eu în rolul principal' / EXCLUSIV

Citește și: Ce îl împiedică pe Jador să se însoare cu Georgiana:„O iubesc mult, dar există o problemă'

Daddy Cool are o nouă rubrică la Vorbește Lumea

Daddy Cool urmează să fie în platoul emisiunii „Vorbește Lumea' zi de zi, de la ora 11:00. El va prezenta șapte știri din diferite domenii: medical, economic, monden, curiozități, lansări de filme, clipuri, evenimente majore sau zile internaționale.

Daddy Cool s-a arătat extrem de încântat de noua rubrică din cadrul emisiunii și a vorbit despre rolul său.

„Sunt super fericit să mă alătur echipei Vorbește Lumea, cu o rubrică zilnică de știri menite să ne aducă zâmbetul pe buze, într-o perioadă în care tot ce auzim în jur nu e tocmai fericit. Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să-i molipsesc tare cu energia mea pozitivă. Acum am ocazia să fac acest lucru zilnic, odată cu acest vis care devine realitate', a declarat Daddy Cool.

Daddy Cool: „Televiziunea e marea mea iubire'

Daddy Cool a ținut să sublinieze că televiziunea este marea sa iubire, fiind extrem de fericit că revine pe sticlă.

Televiziunea este marea mea iubire. Au durat câțiva ani buni până la întoarcerea mea pe sticlă, dar cred tare de tot că aceasta este formula cea mai potrivită și startul unui parcurs foarte frumos în viitorul carierei mele. Sunt aici ca să rămân și ca să le fiu celor de acasă exemplul că visurile devin realitate, atunci când muncim pentru ele și nu încetăm să credem în cine suntem și în potențialul pe care îl avem.

Vă aștept cu mare bucurie începând cu data de 4 mai, în fiecare zi, de la ora 11, ca să descoperim LIVE cele mai fierbinți, interesante, amuzante și atipice știri locale și internaționale. Cu un strop de responsabilitate socială, pentru că îmi doresc să învățăm unii de la alții cum să devenim mai buni și cum să facem lumea din jurul nostru un loc un pic mai prietenos', a mai spus Daddy Cool de la Vorbește Lumea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter