Cine este iubita lui Tudor Chirilă și cum l-a cucerit pe artist. Frumoasa brunetă i-a dăruit doi copii și e mult mai tânără ca el

Publicat pe
Cine este iubita lui Tudor Chirilă și cum l-a cucerit pe artist. Frumoasa brunetă i-a dăruit doi copii și e mult mai tânără ca elCine este iubita lui Tudor Chirilă și cum l-a cucerit pe artist. Frumoasa brunetă i-a dăruit doi copii și e mult mai tânără ca el

Viața personală a lui Tudor Chirilă este învăluită în mister, artistul fiind extrem de discret în această privință. Totuși, nu se poate abține să nu posteze din când în când imagini cu frumoasa  parteneră de viață, pe care o iubește de șase ani. Iată cine este femeia ce i-a pus capac lui Tudor Chirilă.

Ziua în care Tudor Chirilă se va așeza la casa lui părea că nu mai vine niciodată în urmă cu vreo șase ani. Apoi, din senin, a apărut femeia care i-a sucit mințile și de dragul căreia artistul a devenit un familist convins.

Cine este iubita lui Tudor Chirilă și cum l-a cucerit pe artist

În ciuda discreției lui Tudor Chirilă, s-a aflat cine este și cu ce se ocupă iubita lui, o brunetă finuță care i-a dăruit doi băieți: unul născut în 2014, celălalt în 2016. Femeia pe care o iubește Tudor Chirilă de șase ani este Iulia Mîzgan, o tânără de 31 de ani, adică cu 15 ani mai tânără decât artist.

Spre deosebire de iubirile din trecut ale lui Tudor Chirilă, Iulia nu are nicio legătură cu showbizul, fiind o persoană discretă, care preferă să rămână în umbra. Angajată a departamentului de marketing de la un post de radio, născută în Bistrița, Iulia apare extrem de rar la evenimente publice alături de celebrul său iubit. În ciuda discreției caracteristice, Tudor nu se poate abține să nu posteze, chiar dacă rar, ce-i drept, imagini cu partenera sa în social media.

Tudor Chirilă nu a vorbit niciodată despre relația sa, cu o singură excepție, făcută pe blogul personal. 'Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită', a scris artistul pe blogul său la un moment dat.

Foto: Instagram

C

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter