Cine este Lino Golden de la Survivor. Drama neștiută a tânărului artist

Publicat pe

Este imposibil să nu fi auzit melodia 'Panamera' și să nu-l știi pe cel care o cântă. Lino Golden este acum concurent la Survivor și are o poveste de viață impresionantă.

Lino Golden, pe numele său real Radu Cârstea, s-a născut în Brașov și la momentul actual este unul dintre mai apreciați artiști de trap din România.

Tânărul de 22 de ani a reușit să dea lovitura în industria muzicală atunci când a lansat melodia 'Panamera'. Lino Golden este cunoscut ca fiind 'fiul adoptiv' al lui Alex Velea. Iubitul Antoniei l-a ajutat foarte mult pe artist mai ales când atunci acesta era la început de drum.

Traseul său muzical începea la vârsta de șase ani, când a descoperit violoncelul, a continuat apoi cu lecțiile de pian și a culminat, la 13 ani, cu apetența pentru muzică rap, gen muzical pentru care a scris numeroase piese.

Survivor constituie o provocare uriașă pentru Lino Golden care se simte pregătit de cea mai intensă aventură. Nu îl sperie nimic, iar pentru viitorii săi companioni din Republica Dominicană are în minte câteva ritmuri care să îi salveze în momentele mai dificile.

'Cred că mă voi descurca, cu toate că îmi imaginez că nu va fi deloc ușor. Partea foarte bună e că o să mă subțiez. Sunt optimist; cred că îmi vor veni multe versuri în minte, poate fi o sursă de inspirație', a spus Lino Golden despre participarea sa în emisiune.

Citește și: Lino Golden, despre umilința prin care a trecut când avea 100 de kilograme:”Mi-a fost greu și toți au râs de mine!”

Drama neștiută a lui Lino Golden de la Survivor. Tatăl lui a murit în 2017

La doar 19 ani, Lino Golden a trecut printr-o durere greu de descris. Tatăl tânărului artist a murit în anul 2017, iar acesta a lăsat un gol imens în sufletul unicului său copil.

FOTO: Facebook, Instagram

Cine este Lino Golden de la Survivor. Drama neștiută a tânărului artistCine este Lino Golden de la Survivor. Drama neștiută a tânărului artist
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter