Cine este mama Cristinei Țopescu. Prima soție a lui Cristian Țopescu a plecat din România în timpul regimului comunist

Publicat pe

Toată lumea știe cine a fost tatăl Cristinei Țopescu, marele comentator sportiv Cristian Țopescu, însă despre mama acesteia, încă în viață, nu se știe mai nimic. Ultima dată când Cristina a făcut o mențiune despre mama sa a fost în 2018, de Sărbători, când cele două s-au vizitat.

Cristina Țopescu a murit singură și, deși decesul a survenit în perioada Sărbătorilor, când se dau mai multe telefoane ca niciodată și se fac cele mai multe vizite între rude, nimeni nu a știut până când o vecină nu a alertat poliția.

Cine este mama Cristinei Țopescu. Rodica a fost căsătorită 11 ani cu Cristian Țopescu

Acest lucru a atras atenția asupra familiei Cristinei, despre care a acesata nu a vorbit niciodată prea mult și cu care nu era în cele mai apropiate relații. Toată lumea știe cine a fost tatăl Cristinei Țopescu, dar despre mama sa, încă în viață, nu se cunosc multe informații.

Deși se spune că aceasta locuiește încă în Germania, după ce a plecat acolo în timpul regimului comunist, surse din anturajul Cristinei Țopescu declară că Rodica Țopescu, ajunsă la o vârstă venerabilă, locuiește, de fapt, în România. S-a speculat că prezentatoarea de televiziune nu ar fi ținut legătura constant cu mama sa. Cu toate aceste, o postare a Cristinei din decembrie 2018 consemnează că aceasta și-a vizitat mama de Crăciun.

'La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu, știu că e și el cu mine', scria Cristina Țopescu pe Facebook, fix cu un an înainte să moară.

Rodica Țopescu a fost prima mare iubire a lui Cristian Țopescu și, totodată, prima soție, din cele trei. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 11 ani, Rodica dăruindu-i acestuia primul lui copil, pe Cristina.

'Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil, iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii', mărturisea Cristian Țopescu într-un interviu pentru revista Tango.

Cine este mama Cristinei Țopescu. Prima soție a lui Cristian Țopescu a plecat din România în timpul regimului comunistCine este mama Cristinei Țopescu. Prima soție a lui Cristian Țopescu a plecat din România în timpul regimului comunist
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter