Când începe Survivor România. Cei 20 de concurenți au plecat în Republica Dominicană

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit și vă anunțăm în mod oficial când începe Survivor România. Show-ul de la Kanal D vine cu o mulțime de provocări pentru concurenți, iar competiția va fi una strânsă.

Au mai rămas doar câteva zile pâna la debutul show-ului Survivor Romania, prima ediție a acestui reality revoluționar urmând să fie difuzată sâmbăta aceasta, 18 ianuarie, de la ora 20.00. 

Cei 20 de concurenți vor evolua sub ochii telespectatorilor patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.   Aceștia s-au îmbarcat deja în aeronava spre Republica Dominicană, locul unde se vor lupta pentru a-și depăsi limitele și a demonstra că pot fi supraviețuitori'. 

Concurenții vor avea de înfruntat condițiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca niște naufragiați pe o insulă pustie. Își vor construi singuri adăpost, se vor hrăni cu ce le oferă natura, vor încerca să găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup și a rezista cât mai mult într-un mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obișnuiți. 

20 de caractere diferite, cu povești de viață inedite, oameni cu emoții și așteptări uriașe, cu toții vor fi nevoiți să intre într-o cursă autentică a supraviețuirii din care va ieși un singur invingător.   

Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealalta parte, echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială si Andi Constantin. 

Nu ratați premiera celui mai dramatic reality televizat, Survivor Romania', în această sâmbătă, de la ora 20:00! Telespectatorii vor fi martorii unui reality sută la sută autentic, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00,  numai la Kanal D.

FOTO: PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter