Cine este Mario Fresh. Formează un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Publicat pe

Cine este Mario Fresh. Mario Fresh este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România, iar în prezent formează un cuplu cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram. În trecut, Mario Fresh a participat la numeroase emisiuni TV. Cântărețul a colaborat cu numeroși artiști de la noi din țară, precum Mira, Alina Eremia sau Andra.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mario Fresh. Mario Gălățanu, pe numele lui real, s-a născut la Iași și cântă de la vârsta de 5 ani. Artistul, al cărui nume de scenă inițial a fost Fresh Kid, a obținut premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum și la Festivalul Mamaia Copiilor pe când avea doar 6 ani.

Cine este Mario Fresh. Formează un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei EscaCine este Mario Fresh. Formează un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca

În anul 2009, Mario Fresh a obținut premiul al doilea la aceleași festivaluri. Ulterior, Mario Fresh și-a încercat norocul la Românii au talent, în anul 2011, impresionând juriul, dar și pe oamenii de acasă, cu vocea lui. Artistul a ajuns chiar până în semifinala emisiunii de la Pro TV. Apoi, succesul lui a început să crească, după ce Alex Velea l-a luat sub aripa sa. Mario Fresh a mai participat la o altă emisiune TV, în anul 2019. Este vorba despre Exatlon, iar artistul a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Citește și: Jador este concurent la Splash! Vedete la apă.Ce necaz a avut înainte

Citește și: Cine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă.A mestecat lamă de ras

Citește și: Antonia, totul despre începutul relației cu Alex Velea:„Calea cea mai ușoară a fost să ne ascundem'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu.Cu ce se ocupă Miss Albania

Cine este Mario Fresh

Mario Fresh este un tânăr artist foarte talentat, în vârstă de 24 de ani. Mario Gălățanu, pe numele lui real, s-a născut la Iași și cântă de la vârsta de 5 ani. În urmă cu câțiva ani, Alex Velea a văzut potențialul lui Mario Fresh și s-a decis să-l ia sub aripa lui. Partenerul Antoniei l-a ajutat pe Mario Fresh să devină celebru. La scurt timp după ce a început colaborarea cu Alex Velea, Mario Fresh a ajuns sa fie comparat cu Justin Bieber.

Acum, Alex Velea și Mario Fresh nu mai sunt deloc în relații bune. Scandalul dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden a izbucnit anul trecut. Chiar și așa, Mario Fresh a continuat să colaboreze pe plan profesional cu numeroși artiști cunoscuți de la noi din țară, iar acum se bucură de o carieră de succes. Pe plan personal, Mario Fresh se poate declara împlinit. Artistul formează un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Mario Fresh a participat la multe emisiuni de-a lungul anilor, precum Splash! Vedete la apa, Asia Express, Exatlon si Chefi la cuțite

.De la 5 ani am început să cânt, după care am urmat școala, m-am înscris la liceul de muzică și am făcut 5 ani de pian. După care au urmat 3 ani de chitară și am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva. Cam asta am făcut toată copilăria.Am cântat prima dată pe scenă la 7 ani, la Mamaia copiilor, cu corul, după care din 2008 am participat solo. Am participat la peste 100 de festivaluri de muzică ușoară.', a povestit acesta.

Mario Fresh nu mai colaborează cu Alex Velea

Relația dintre Mario Fresh și Alex Velea, nu mai este deloc una bună. Ba chiar, cei doi nici nu își mai vorbesc. În urmă cu trei ani, Mario Fresh și Alex Velea au decis să nu mai colaboreze pe plan profesional. Dincolo de relația profesională pe care o aveau, Mario Fresh și Alex Velea se înțelegeau foarte bine, iar ruptura dintre ei i-a șocat pe fani. Mario Fresh a declarat în nenumărate rânduri că vrea să aibă o relație bună cu iubitul Antoniei.

„Fără tine, cu siguranță, nu se putea! Cu siguranță nu ajungeam aici. Cu siguranță drumul nu era același. Momentele frumoase sunt tatuate. Mă uitam acum prin poze. Am realizat că am avut cea mai tare adolescență și că toți oamenii din jurul mereu au pus câte o cărămidă (mai mică sau mai mare) la formarea mea. La formarea lui Mario Fresh. Le mulțumesc din toată inima pentru tot. Am muncit mult, am învățat de la ei. I-am ascultat. Am furat meserie. Le datorez numai mulțumiri!’, a scris Mario Fresh, în dreptul fotografiei cu Alex Velea.

De cealaltă parte, Alex Velea a declarat că nu vrea să mai aibă legătură cu Mario Fresh și Lino Golden. „Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o. Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața’, a povestit Alex Velea, la vremea respectivă.

Mario Fresh formează un cuplu cu Alexia Eram

Mario Fresh trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cei doi sunt împreună din vara lui 2016, iar o bună perioadă de timp au avut o relație la distanță, asta pentru că Alexia a plecat la studii în Marea Britanie în anul 2018.

Mario Fresh și Alexia Eram au vorbit de fiecare dată despre relația lor și faptul că se văd împreună în viitorul celuilalt. Artistul a mărturisit că el a fost cucerit de naturalețea brunetei, iar relația lor este exact așa cum pare și pe micile ecrane.

Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chair dacă merge în cea mai plină sală de băieți’, a declarat Mario Fresh.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă