Cine este Paul Diaconescu de la Ferma. Drama neștiută a concurentului: ”Am fost operat 3 ore pentru a mi se extirpa o tumoră”

Publicat pe

Paul Diaconescu este concurent la Ferma și cine s-ar fi gândit că acesta ascunde o poveste de viață tulburătoare. Actorul s-a confruntat cu mari probleme de sănătate și a povestit despre momentul în care a fost operat timp de 3 ore pentru a i se extirpa o tumoră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Este un bărbat în vârstă de 31 ani care a trecut prin cel mai greu test al vieții. Pentru cei care sunt curioși să afle cine este Paul Diaconescu de la Ferma, noi vă spunem despre cum a reușit să iasă învingător dintr-o operație extrem de grea.

Citește și: Cine este Octavian Ciovică, concurent Ferma. Consilier politic și celebru pilot: „Toată viața am umblat după provocări. O să fiu ca la un salon de SPA'

Actorul a povestit cum în urmă cu doar câteva luni a suferit o intervenție chirurgicală complicată, iar timp de 3 ore a fost deschis abdominal, pentru a-i extirpa o tumoră. Din fericire, nu a fost vorba despre o tumoră malignă, ci una benignă.

'De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru 3 ore, pe masa chirurgului Oprescu de la Floreasca, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm. Sunt profund recunoscător circumstanțelor norocoase ce fac posibilă această intervenție delicată. Sunt recuperat, sunt sănătos, sunt fericit! Doar că n-am făcut sport 6 luni, bineînțeles că mi-am pierdut formă fizică. După 2 săptămâni de stat nemișcat în pat și după o lună în care am mâncat arareori câte puțin, am slăbit toți mușchii pe care îi antrenasem constant în ultimii 7 ani. Acum am început să o iau de la capăt cu antrenamentele, în alte 6 luni voi fi recuperat complet, sper. Așa că pentru mine perioada de izolare a coincis cu cea de recuperare.

'Am fost la un pas să prind covidul în spital'

Am fost la un pas să prind covidul în spital, dar am avut noroc. S-a anunțat pandemia la nici o lună după externare. Am stat în Dâmbovița cu tata și cu mama mea vitregă, și în armonie, am contemplat natura. Fără prea multă activitate. M-am plimbat pe dealuri, am făcut 8 bâte de corn, pe care le-am dat cadou prietenilor, multe poze la stejari și zonele defrișate, grădini și porți de grădini. Am mâncat sănătos, am băut bine, am scris pentru iUmor și am gătit iepuri și păsări la ceaun.', a declarat Paul Diaconescu de la Ferma pentru Click!.

Citește și: Câți bani a primit George Burcea să apară în noul sezon Ferma. Însă, bucuria lui i-a stricat planurile Andreei Bălan: „Este imposibil de contactat!”

Cine este Paul Diaconescu de la Ferma

Concurentul nu este străin de aparițiile la TV. Paul Diaconescu a jucat în serialele „Îngeri pierduți” și „Triplusec”, a jucat în diverse reclame și a participat la 'iUmor', emisiunea de divertisment de la Antena 1.

Acum, Paul Diaconescu a acceptat o nouă provocare și cine s-ar fi gândit că din seriale va ajunge concurent la Ferma. Actorul este foarte încântat de noul proiect în care este implicat și speră să facă față tuturor probelor la care va fi supus.

'Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă.', a spus actorul.

Cine este Paul Diaconescu de la Ferma. Drama neștiută a concurentului: 'Am fost operat 3 ore pentru a mi se extirpa o tumoră'Cine este Paul Diaconescu de la Ferma. Drama neștiută a concurentului: 'Am fost operat 3 ore pentru a mi se extirpa o tumoră'

Citește și: George Burcea și Anda Adam, noii concurenți de la Ferma! Noul sezon al emisiunii de la ProTV vine cu multe surprize

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter