Lanțul de iubire nu s-a rupt! Dovada că Anda Adam și soțul ei încă sunt împreună, după zvonurile că divorțează

Publicat pe

În ultima vreme, speculațiile privind posibilul divorț dintre Anda Adam și Sorin Niculescu au atins apogeul, în pofida dezmințirilor date de artistă. Iată însă cea mai bună dovadă că cei doi încă formează un cuplu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu puțin timp în urmă, divorțul dintre Anda Adam și soțul ei era ca și parafat, dacă e să ne luăm după speculațiile apărute în presă, dar, recent, chiar soțul artistei a demonstrat că drumurile lor nu s-au despărțit…

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Împreună la mare

Iată că, spre dezamăgirea celor care îi vedeau deja separați, Sorin Niculescu a postat recent un InstaStory de la mare, unde – surpriză! – apare chiar Anda Adam, fotografiată de soțul ei în balconul hotelului, într-o postură extrem de sexy, în timp ce privea apusul… Dovada clară că cei doi nu s-au despărțit și, mai mult, își petrec vacanța împreună.

Lanțul de iubire nu s-a rupt! Dovada că Anda Adam și soțul ei încă sunt împreună, după zvonurile că divorțeazăLanțul de iubire nu s-a rupt! Dovada că Anda Adam și soțul ei încă sunt împreună, după zvonurile că divorțează

„Nu divorțăm, sunt niște aberații!”

După ce au apărut zvonuri că Anda Adam și Sorin Niculescu au ajuns la divorț, artista a decis să dea cărțile pe față și să facă lumină în această situație. Speculațiile nu s-au oprit aici, ci s-a scris că cei doi deja au stabilit detalii legate de pensia alimentară a micuței Evelyn.

Contactată telefonic, Anda Adam a infirmat informațiile apărute recent în presă și a declarat că nu există niciun divorț și nu a depus actele la notar. Vedeta ne-a declarat că familia lor este bine și că se concentrează foarte mult pe carieră și pe creșterea fetiței sale.

„Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește! Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, ne-a declarat Anda Adam în exclusivitate.

Citește și: Drama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteni

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter