Cine este Pavel Gheorghe, de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Scărlătescu, dar i l-a luat înapoi

Publicat pe

Pavel Gheorghe, concurent la Chefi la cuțite, își dorește foarte mult să ajungă în finala competiției. Acesta chiar a primit și cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, însă juratul s-a răzgândit și i l-a luat înapoi, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în istoria show-ului culinar Chefi la cuțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pavel Gheorghe este concurentul de la Chefi la cuțite care a pierdut cuțitul de aur din cauza indeciziei lui. În primă fază, concurentul a primit cuțit din partea lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cine este Pavel Gheorghe, de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Scărlătescu, dar i l-a luat înapoiCine este Pavel Gheorghe, de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Scărlătescu, dar i l-a luat înapoi

Totuși, Cătălin Scărlătescu s-a gândit mai bine și s-a decis să îi ofere lui Pavel Gheorghe cuțitul de aur, care l-ar fi propulsat pe bucătarul în vârstă de 26 de ani direct în battle-uri. Oricare alt concurent de la Chefi la cuțite s-ar fi bucurat enorm de o asemenea reușită, însă nu și Pavel Gheorghe, care își dorea cu ardoare să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

Citește și: Cum s-au cunoscut jurații de la Chefi la Cuțite. Scărlătescu:”Pe Sorin nu îl știam personal, de Florin nu auzisem”

Citește și: Eugenia de la Chefi la Cuțite, vedetă TV în Coreea de Sud.Cum a ajuns celebră acolo

Citește și: Tot ce nu vezi la TV, în Las Fierbinți.Imagini inedite din culisele serialului ProTV

Citește și: Mădălina Ghenea joacă în filmul House of Gucci.Imagini spectaculoase alături de Al Pacino

Cine e Pavel Gheorghe de la Chefi la cuțite

Pavel Gheorghe lucrează ca bucătar într-un restaurant de fițe din București. După ce concurentul de la Chefi la cuțite a plecat alături de cuțitul de aur, acesta se gândea dacă să înapoieze obiectul mult râvnit lui Cătălin Scărlătescu.

Vreau la chef Sorin Bontea. Mi-am dorit mai mult la chef Sorin pentru că lucrează pe tipul meu de bucătărie, îmi place mai mult de el ca și persoană, ca și om', a spus Pavel Gheorghe la Chefi la cuțite.

Această indecizie a lui avea să îl coste.

Pavel Gheorghe a rămas fără cuțitul de aur

Sorin Bontea i-a explicat lui Pavel Gheorghe că ar putea să nu facă parte din echipa juratului preferat la Chefi la cuțite. Drept urmare, concurentul s-a decis să rămână în echipa lui Cătălin Scărlătescu, doar că a fost prea târziu.

Juratul s-a întors către Pavel Gheorghe și i-a cerut înapoi cuțitul de aur, dându-i-l pe cel obișnuit. Acesta a fost un moment unic în istoria Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu a acționat așa pentru că a simțit că Pavel Gheorghe nu trebuie să ajungă la el în echipă din cauza indeciziei lui.

Asta e al tău și asta e al meu. M-am sfătuit cu mine cum te-ai sfăruit și tu cu tine. Oamenii se chinuie mult să ajungă în concursul ăsta. Poate nu-i momentul tău, momentul meu sau momentul ăsta. Mai bine să caut pe cineva care vrea într-adevăr un cuțit. Vom vedea ce se întâmplă. În continuare pentru mine poți fi un mare bucătar', i-a spus Cătălin Scărlătescu lui Pavel Gheorghe.

Sursă Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter