Eugenia de la Chefi la Cuțite, vedetă TV în Coreea de Sud. Cum a ajuns celebră acolo

Publicat pe

La Chefi la cuțite nu vin doar bucătari foarte buni, ci și oameni cu povești de viață foarte interesante. Un astfel de exemplu îl reprezintă și Eugenia Pop Lee, care a ajuns să fie vedetă de televiziune în Coreea de Sud. Cei trei jurați au fost impresionați de povestea ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Eugenia Pop Lee are 52 de ani și este din orașul Reghin, județul Mureș. Aceasta a venit să-i impresioneze pe jurații de la Chefi la cuțite cu un preparat în stil coreean, însă povestea ei de viață a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Pe când avea 25 de ani, aceasta era logodită cu un neamț, însă a pus punct relației după ce l-a întâlnit pe pe viitorul său soț, Byeong Mun Lee, din Coreea de Sud. Eugenia și-a luat inima în dinți și și-a urmat marea dragoste în țara lui natală.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în Mangalia și Eugenia a simțit că Byeong Mun Lee este sufletul ei pereche.

S-au căsătorit și au plecat în Seul, capitala Coreei de Sud. Aici au locuit câteva luni alături de mama lui Byeong Mun Lee. Eugenia s-a acomodat greu din cauza diferențelor culturale și din cauză că ieșea mereu în evidență.

Eugenia de la Chefi la Cuțite, vedetă TV în Coreea de Sud. Cum a ajuns celebră acoloEugenia de la Chefi la Cuțite, vedetă TV în Coreea de Sud. Cum a ajuns celebră acolo

Eugenia Pop Lee, dificultăți în Coreea de Sud

De asemenea, soacra nu a avut-o inițial la inimă pe concurenta de la Chefi la cuțite, însă s-au împăcat pe parcurs.

Soacra m-a primit cu mâncarea asta. Când am intrat în casă, toată lumea era minionă, mă simțeam ca Gulliver. Se uitau la mine ca la extratereștri. Am dormit pe jos, a trebuit să mă obișnuiesc. Mâncare a fost o problemă, am trecut pe orez. Am mâncat orez cât pentru tot neamul Pop. Totul era foarte iute. Mi-a fost foarte greu, spuneau că indiferent ce fac eu nu e bine. Nici în ziua de azi nu mă simt ca acasă acolo. M-am împăcat și cu soacra, eram regină, nu mai făceam nimic. A văzut soacra că am grijă de băiatul ei, de soțul adică, i-am luat și cele două fiice pe care le avea deja și le-am îndrăgit din prima', a povestit Eugenia.

Citește și: Surpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i gătească

Citește și: Ce dramă ascunde campioana la fitness de la Chefi la Cuțite.Ramona Erturk a fost violată la 6 ani

Citește și: Diana Bulimar de la Exatlon are un nou iubit!S-au mutat împreună, după 2 luni de relație

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 46 de ani.S-a fotogrfiat dimineața, abia trezită din somn

Concurenta Chefi la cuțite nu s-a înțeles cu soacra

Familia soțului Eugeniei s-a așteptat ca ea să poată îmbrățișa regulile lor într-un timp foarte scurt, lucru care-i era imposibil concurentei Chefi la cuțite.

„Am lăsat mamă, tată, tot. Mi-am luat soțul și am plecat în Țara dimineților calme, așa cum este numită Coreea. A fost foarte greu, mai ales cu limba și că stăteam cu soacra. Ei se așteptau să mă dau după regulile lor de cum am ajuns', a mărturisit concurenta.

Eugenia Pop Lee nu a mai suportat certurile cu soacra ei, așa că a plecat de acasă după doar trei luni. Aceasta a fost ajutată de o româncă care locuia în Seul. În cele din urmă, a urmat-o și soțul ei.

Eugenia Pop Lee, vedetă de televiziune în Coreea de Sud

Concurenta de la Chefi la cuțite a fost remarcată într-un club de către un coreean, care a convins-o să dea o probă pentru televiziune. Din anul 1997 și până când s-a reîntors în România, Eugenia Pop Lee a ajuns să joace în filme și să aibă propriile emisiuni tv și radio.

„Am colindat țara cu camera după mine, eram reporter. Am filmat peste tot, am avut colțul meu special, săptămânal, într-o emisiune. Mergeam la cules de alge, la prins de pește, la pescuit scoici. Le munceam, le făceam, apoi le prezentam live în studio: Experiențele lui Jeni. Așa m-am apucat și de televiziune. Erau și emisiuni în engleză, dar cele mai multe în limba coreeană.

Am refuzat mereu să vorbesc de rău România, fiindcă sunt mândră că sunt româncă. Am avut și probleme, în fine. Și, când am avut ocazia, m-am îmbrăcat în costum tradițional (…). Știau mulți că sunt Jeni din România. Cred că am avut o părticică de contribuție la a face România cunoscută acolo. Sunt neam de dac, dacă nu îmi iubeam soțul nu mergeam în ruptul capului acolo', a mărturisit concurenta de la Chefi la cuțite, potrivit Wowbiz.ro.

Preparatul Eugeniei de la Chefi la cuțite

Eugenia pop Lee a vrut să-i impresioneze pe jurații de la Chefi la cuțite, așa că le-a gătit un preparat tradițional din Coreea de Sud. Este vorba despre o supă de alge cu carne de vită, denumită Miyuk Gook, despre care a dezvăluit că este un preparat pe care coreenii îl mănâncă în loc de tort în ziua aniversării lor.

Eugenia Pop Lee a primit doar două cuțite din partea juraților, însă aceastea sunt suficiente pentru ca ea să poată merge în etapa următoare a concursului.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter