Cine este Radu Bobelică de la Mireasa. Participă la emisiune alături de mama lui, doamna Ana

Publicat pe

Radu Bobelică participă la Mireasa alături de mama lui, doamna Ana, iar cine ar fi crezut că concurentul a fost părăsit de tată înainte de a împlini un an. Iată care e povestea tânărului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Bobelică de la Mireasa este un bărbat care a trecut prin multe și cine ar fi crezut că tatăl său l-a abandonat încă de când era foarte mic. Concurentul nu și-a cunoscut niciodată tatăl.

'Am avut și eu destule probleme în viață. Mi-a fost foarte greu. El a crescut fără tată. Ne-a părăsit când Răducu nu avea nici măcar un an. Fetele m-au ajutat enorm de mult. Soarta mea a fost ca fetele să le am cu alt bărbat, care a murit. Am rămas văduvă la 35 de ani. Am zis să-mi refac viața, dar din păcate am dat de acest bărbat care ne-a părăsit. Aș vrea ca Radu să-l cunoască pe el, pentru că nu-l știe', a povestit doamna Ana.

Raducu, așa cum îl alintă mama lui, își dorea să devină fotbalist, însă un accident rutier i-a distrus acest vis. 'Mama este ca și îngerul meu păzitor. Trebuia să mă fac fotbalist, dar am avut un accident rutier.', a spus concurentul.

Citește și: Cine este Ionuț Ungureanu de la Mireasa. A venit în emisiune însoțit de mătușa lui, Ermina

Cine este Radu Bobelică de la Mireasa. Participă la emisiune alături de mama lui, doamna AnaCine este Radu Bobelică de la Mireasa. Participă la emisiune alături de mama lui, doamna Ana

Cine este Radu Bobelică de la Mireasa

Radu Bobelică de la Mireasa are 31 de ani, este din Simeria și cine ar fi crezut că a ieşit dintr-o relaţie de 5 ani, din cauza infidelităţii partenerei. Concurentul a avut de mai multe ori posibilitatea să plece să muncească în străinătate, însă nu s-a putut desprinde de mama sa, căreia îi este recunoscător că s-a sacrificat pentru el.

Radu de la Mireasa fost părăsit de tată când avea doar un an, iar dacă ar avea posibilitatea, ar vrea să îl întrebe de ce a făcut acest lucru. În emisiune, tânărul participă alături de mama sa, doamna Ana.

Citește și: Cine este David Stancu de la Mireasa. Concurentul a venit în emisiune alături de mama lui, doamna Mia

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter