Cine este Theo Rose de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ireal de frumoasă, ea e noua Antonia!

Publicat pe

Theo Rose este o cântăreață de doar 22 de ani, a cărei frumusețe ieșită din comun nu poate trece neobservată. Tânăra cu ochi verzi are ambiții mari pentru 'Bravo, ai stil! Celebrities', dar în același timp se teme de părerea celorlalți, fie că va fi vorba de restul concurentelor sau de jurați.

Theo Rose a absolvit Liceul Dinu Lipatti din București, așadar o carieră în muzică este visul său din copilărie. Tânăra de doar 22 de ani a cochetat și cu televiziunea, fiind în trecut, pe când era încă elevă de liceu, coprezentatoarea show-ului KIDSing' de la Kanal D.

Cine este Theo Rose de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Theo Rose mărturisește că spiritul de artist este unul dintre atuu-rile pe care mizează și crede că varietatea de stiluri vestimentare extravagante pe care le va adopta o vor scoate din zona ei de confort și o va propulsa în preferințele publicului, dar și ale juraților. Concurenta recunoaște, însă, că se teme de părerile contracandidatelor și ale juraților în ceea ce privește alegerile vestimentare ale sale.

Pentru că sunt artistă, sunt creativă. Cred că în această competiție voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai din punct de vedere vestimentar. Îmi este teamă de părerea celorlalți, de mine, de cum voi reacționa la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmată decât speriată', spune Theo Rose.

Foto: Instagram

Citește și: Ce simpatic este băiețelul lui Adrian Mutu la aproape 3 ani! Sportivul și soția sa și-au dus copilul în vacanță

Cine este Theo Rose de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Ireal de frumoasă, ea e noua Antonia!Cine este Theo Rose de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Ireal de frumoasă, ea e noua Antonia!
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter