Ce simpatic este băiețelul lui Adrian Mutu la aproape 3 ani! Sportivul și soția sa și-au dus copilul în vacanță

Publicat pe

Adrian Mutu și soția sa, Sandra, duc o viață de vis în Emiratele Arabe Unite, împreună cu băiețelul lor, Tiago. La aproape trei ani, copilul este adorabil și foarte vesel, după cum se vede în cele mai recente fotografii postate de Adi Mutu. Cei trei se află în vacanță la mare.

Adrian și Sandra Mutu locuiesc de ceva vreme în Emiratele Arabe Unite, unde fiul lor, Tiago, are parte de tot ce-și dorește și i se fac toate poftele. În vârstă de aproape trei ani, băiețelul este simpatic foc și extrem de vesel. Părinții lui l-au dus la mare, unde cei trei se distrează de minune, așa cum indică fotografiile postate pe Instagram de Adrian Mutu.

Tiago este al doilea băiețel al lui Adrian Mutu, după Mario, fiul său și al Alexandrei Dinu, și al patrulea copil, fostul sportiv având totodată două fetițe din căsnicia cu frumoasa Consuelo.

Dragoste la prima vedere între Adrian și Sandra Mutu: 'Locuim împreună încă din prima zi de relație'

Între Adrian Mutu și Sandra, soția sa, cu 15 ani mai mică, a fost dragoste la prima vedere. 'Locuim împreună încă din prima zi de relație, de pe 14 februarie 2015', declara fostul fotbalist în urmă cu câțiva ani pentru VIVA!.
De asemenea, tot pentru VIVA!, Sandra, o brunetă superbă de 27 de ani și 1’80 înălțime, declara că ea și Adrian sunt suflete-pereche.

'Datorită faptului că ne asemănăm foarte mult, facem totul împreună, ne plac aceleași lucruri, totul e atât de simplu între noi, comunicarea e excepțională. Credem că acesta e unul din secrete, pe termen lung asta menține o relație, regăsirea de sine în celălalt partener', a declarat Sandra, care a început relația cu Adrian Mutu în urmă cu circa șase ani.

Ce simpatic este băiețelul lui Adrian Mutu la aproape 3 ani! Sportivul și soția sa și-au dus copilul în vacanțăCe simpatic este băiețelul lui Adrian Mutu la aproape 3 ani! Sportivul și soția sa și-au dus copilul în vacanță

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă au un băiețel adorabil. Noah Andrei a moștenit trăsăturile mamei sale

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter