Replici dure între Abi Talent și Alex Velea. S-au întâlnit în mall și s-au certat în văzul tuturor

Publicat pe

După ce s-au întâlnit în mall și și-au aruncat cuvinte grele în văzul tuturor, Alex Velea și Abi Talent au mutat cearta în mediul virtual, iar mesajele dintre ei au stârnit reacții din partea celor care îi urmăresc.

Replici dure între Abi Talent și Alex Velea. S-au întâlnit în mall și s-au certat în văzul tuturorReplici dure între Abi Talent și Alex Velea. S-au întâlnit în mall și s-au certat în văzul tuturor

Abi Talent, auto-intitulat „Rege al României' l-a ironizat pe Alex Velea pe internet, prim mai multe afirmații dure.

„Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el.

Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot. Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta.

Și nu te mai băga în clipurile lui Lino cu japca, lasă-l să le facă singur. Și te salută tata. Eu fac număr mic de 100k într-o oră. Voi?', a scris Abi pe internet.

Abi Talent s-a legat și de Antonia, iubita lui Alex Velea. 'Antonia încă e căsătorită cu fostul ei soț, italian, de la care are și ceasul acela pe care îl porți tu'

Alex Velea a răbufnit și i-a dat replica tânărului

Alex Velea nu s-a abținut și a postat un mesaj lung pe contul de socializare, în dreptul căruia fanii i-au trimis mesaje de susținere.

Vezi tu, la GoldenBoy Society suntem numai oameni talentați. Tu nu ai talent decât în titulatură. Toți iubim muzica și muncim pentru succesul nostru, ție doar ți s-a întâmplat. Noi avem ritmu` în sânge, tu ești dovada că un aritmic, incult și fandosit poate să ajungă.

Zbr…dacă de mâine dispar filmele porno cu băieți, ți-ai distrus adolescența. Dacă vrei să donezi ceva, mincinosule mic, poți să-ți donezi creierul unei fabrici de plastilină, you clout chaser. Kazi…pe tine chiar te plac, dar dacă nu ești cuminte, îți iau placa de păr.

Tăntălăii ăștia care acum au harfe de regizori sunt în urmă rău cu știrile, ți le mai zic și eronate și astfel faci niște scenarii care sunt departe de realitate. Eu sunt Alex Velea! Știu cine sunt și îmi asum tot ce fac!

Știi locu` în care mă găsești. Ai mai venit acolo să te milogești de Lino să te ia pe piesă, de Ciolpan să îți facă clipurile și de Ursu să te ia de suflet… Nu aveam cum să colaborăm în viața asta… Tot acolo s-a născut în tine și ura asta care te mănâncă.

Vino să îți dau un autograf, nu-ți fă griji. Nu sunt o persoană rea. Doar îmi place să te înjosesc. Cu trupul ăla de râmă cu sexualitate incertă, un capac însemna despărțirea de sănătate…și eu nu te urăsc în așa hal. Practic, ți-ai dat singur capacu` atunci când ai intrat în jocu` ăsta cu mine.

Spre deosebire de Laby, zis și Regele Măscăricilor (pă România), eu nu mă hrănesc din energie negative și nici nu inventez controverse ca să am atenția oamenilor. IQ-ul scăzut plus sfatul noilor amici, băieții din formație, l-au făcut pe garoi să zică ', a scris Alex Velea,  pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter