Antonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă. Imagini din vila de lux

Publicat pe

Anul 2020 a început cum nu se poate mai bine pentru unul cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Antonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă, iar vila în care locuiesc este tot ce și-au dorit.

Până acum, Antonia și Alex Velea stăteau alături de cei doi băieți, Akim și Dominic, într-un apartament din București. Pentru că familia lor este destul de numeroasă, spațiul pe care îl aveau la bloc nu mai era suficient.

După muncă și răsplată! Antonia și Alex Velea au muncit din greu pentru a-și cumpăra o vilă de lux așa cum au visat. Acum, spațiul nu mai este o problemă pentru ei, iar micuții se pot juca și în curte.

Noua casă a celebrului cuplu se află pe marginea unui lac, iar priveliștea este superbă în fiecare dimineață. Acum, Alex Velea și Antonia au loc în noua casă și pentru hainele în care au investit foarte mulți bani. Când vine vorba de modă, cei doi nu se uită la bani și cumpără tot ce le place.

Citește și: Antonia și Alex Velea nu au inhibiții.Unde au făcut dragoste cei doi artiști!

Deși nu este alături de ei, în România, Antonia are poze cu fiica ei, Maya. În living, artista are așezate poze cu întreaga familie. Antonia speră ca într-o zi fetița ei să poată veni să locuiască cu ei, în România. Cu siguranță, Antonia îi va pregăti și fetiței sale, Maya, o cameră în noua casă a sa și a lui Alex Velea.

FOTO: Instagram

Antonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă. Imagini din vila de luxAntonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă. Imagini din vila de lux
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter