Primele declarații ale concurentelor „Bravo, ai stil! Celebrities”. Show-ul va începe în curând la Kanal D

Publicat pe

Pregătirile pentru show-ul de fashion al anului, Bravo, ai stil! Celebrities', ce va începe în curând, la Kanal D, au intrat în linie dreaptă. Cele 9 concurente care se vor duela stilistic în acest sezon al emisiunii, persoane deja cunoscute publicului din România, sunt gata de a se înfățișa în față juraților și a telespectatorilor, pentru jurizare.

Primele declarații ale concurentelor „Bravo, ai stil! Celebrities'. Show-ul va începe în curând la Kanal DPrimele declarații ale concurentelor „Bravo, ai stil! Celebrities'. Show-ul va începe în curând la Kanal D

 Forfota mare în culise, cele nouă aspirante la titlu se pregătesc pentru prima defilare pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities'. Fiecare dintre acestea își pregătește minuțios ținutele vestimentare, își aleg make-up-ul și hairstylingul, pentru a-i impresiona pe cei trei jurați, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, și pentru a le demonstra că își merită locul în această competiție de stil și modă.

Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gins Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase, Calină Dumitrescu și Maria Ilioiu sunt gata de show-ul care va cuceri, în curând, România prin outfiturile spectaculoase stilizate de concurente, momentele de reality inerente acestui tip de emisiune, cât și sfaturile utile de fashion și conduită oferite de cei trei jurați Bravo, ai stil! Celebrities'.

Theo Rose mărturisește că spiritul de artist este unul dintre atuu-rile pe care mizează și crede că varietatea de stiluri vestimentare extravagante pe care le va adopta o vor scoate din zona ei de confort și o va propulsa în preferințele publicului, dar și ale juraților. Concurență recunoaște, însă, că se teme de părerile contracandidatelor și ale juraților în ceea ce privește alegerile vestimentare ale sale.

Pentru că sunt artista, sunt creativă. Cred că în această competiție voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai din punct de vedere vestimentar. Îmi este teamă de părerea celorlalți, de mine, de cum voi reacționa la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmată decât speriată', spune Theo Rose.

Bianca Rus spune că atât ea, cât și celelalte concurente vin cu un background uriaș, puternic în modă, toate acestea având șase foarte mari de a câștigă.

Vreau să evoluez, să mă regăsesc, pentru că în urmă operației pe care am avut-o nu sunt foarte prietenă cu oglindă. Sper să fie totul bine. Nu îmi este teamă de nimeni. Toate avem șanse egale, trebuie doar să demostram cât suntem de bune', spune Bianca Rus.

 Bianca Giurcanu mizează pe tenacitate la Bravo, ai stil! Celebrities' și își dorește că publicul telespectator să o cunoască și prin altă prisma, în toate situațiile în care această va fi pusă. Tânăra mărturisește, înainte de prima întâlnire cu jurațîi și podiumul, că are emoții referitor la ce va spune Cătălin Botezatu despre alegerile ei vestimentare.

Îmi doresc să mă dezvolt din punct de vedere vestimentar și publicul să mă cunoască așa cum sunt, pentru că până să întru în această competiție, eram cunoscută mai mult în mediul online, acolo unde activez. Sunt perseverență și îmi doresc foarte mult că totul să iasă foarte bine. Îmi este un pic teamă de ceea ce va comenta Cătălin Botezatu', spune Bianca Giurcanu.

Gina Chirilă vrea să demonstreze la Bravo, ai stil! Celebrities' că stilul ți-l defineșți, prin exploatarea la maximum a calităților tale, indiferent de trăsăturile fizice. Viitoare mămică, această afirmă că va face față cu brio provocării.

 „În acest concurs voi fi eu însămi și îmi doresc că publicul să mă descopere, să mă vadă așa cum sunt. Mă bucur de tot ceea ce se întâmplă în această perioada; deși sunt însărcinată, cred că voi face față cu brio, sunt puternică. Nu contează în ce situație te afli, că eșți slabă, mai puțîn slabă, însărcinată sau nu, trebuie să îți descoperi caracterul, și nu neapărat frumusețea. Și să ti le exploatezi la maximum, după ce ti-ai descoperit aceste atu-uri, asta cred eu că este foarte important', spune Gina Chirilă.

Andreea Tonciu declara război, chiar înainte de începerea filmărilor, contracandidatelor sale. Concurență afirmă că își va apară ferm alegerile vestimentare. Sunt sexy și spontană. Aceste două cuvinte mă vor defini în acest concurs. Nu îmi este teamă de contracandidate, îmi voi apară alegerile vestimentare prin stilul meu care mă caracterizează. Voi apela la diplomație, în comentariile despre alegerile vestimentare, însă, dacă eu voi consideră că mi se face o nedreptate, mă voi dezlănțui', spune Andreea Tonciu.

Raluca Tănase își propune că în această competiție să experimenteze și alte zone de styling, mai puțîn confortabile. Artista spune că varietatea de caractere care le definește pe concurență va duce la anumite situații conflictuale.

 Cred foarte mult în ținutele vestimenare pe care le voi purta și cred că foarte important este să te simți bine în hainele pe care le porți. Atitudinea contează, sunt convinsă de asta, însă știu că voi face greșeli vestimentare, nu mă consider un fashion icon. Sunt în această industrie, în acest mediu, dar sunt specializată în actorie și muzică; dar mă documentez foarte mult, voi încerca să nu rămân în aceeași zona stilistică care îmi este confortabilă. Sunt adeptă stilului clasic, dar voi experimenta și alte zone. Suntem foarte diferite, (n.r. concurentele), fiecare adoptăm un alt stil vestimentar, nu cred că vom ajunge la un numitor comun de fiecare dată, așa că mă aștept și la conflicte între noi', spune Raluca Tănase.

Deea Codrea este încrezătoare în forțele proprii și scopul ei este acela de a câștigă această competiție. Această își dorește să ii cucerească pe jurați și pe telespectatori prin simplitate, demonstrând, în același timp, că modă nu constă doar în actualitate și în trenduri. 

Am venit la că să câștig. Vreau să demonstrez în această competiție că lucrurile simple pot da rezultate spectaculoase și că simplitatea nu s-a demodat. Eu mizez pe un stil minimalist, cu câteva accente vintage. Vreau să transmit celor din față micilor ecrane că stilul nu este despre cât costă o ținută, ci despre cum este o ținută vestimentară', spune Deea Codrea.

 Calină Dumitescu este încrezătoare în forțele proprii și se declara învingătoare, mărturisind că, la o analiză rapidă a contracandidatelor sale, are șanse mari de a câștigă.

Sunt o persoană foarte versatilă și mereu am încercat lucruri noi din punct de vedere vestimentar. Scopul meu este acela de a câștigă acest concurs. Cred că am șanse foarte mari, acum, după ce mi-am văzut contracandidatele. Vom vedea ce se va întâmplă. Voi avea argumente solide în momentul în care îmi voi apară alegerile vestimentare', spune Calină Dumitrescu.

Maria Iiloiu declara că va surprinde de fiecare dată cu alegerile ei vestimentare, dorindu-și că prezența ei în acest show să destindă publicul, iar ea să își regăsească stilul care o definește.

În această competiție voi miza pe perseverență și inteligență. Voi încerca o varietate de stiluri vestimentare pe care le voi adopta la , nu aș vrea să plictisesc. Așa voi află și in care dintre acestea mă voi regăsi. Sunt o persoană care surprinde, dar de fiecare dată, in mod plăcut', spune Maria Ilioiu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter