Cine este Toni Mihailov de la Next Star: „Sunt autist și inteligent”

Publicat pe

Toni Mihailov, un băiat de 13 ani, îi va da pe spate pe jurații de la Next Star – Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa – în ediția de sâmbătă, 5 iunie, a emisiunii. Însă, la fel de impresionat de abilitatea băiatului va fi și Dan Negru pe care Toni va reuși să îl pună în dificultate cu întrebările sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Next Star este unul dintre cele mai iubite show-uri de diverstisment din România, care a revenit cu sezonul 10, după mai bine de un an de pauză. Show-ul de la Antena 1 a fost întrerupt din cauza pandemiei, însă filmările au început deja din această primăvară. În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi surprind cu abilități uimitoare.

Cine este Toni Mihailov de la Next Star: „Sunt autist și inteligent'Cine este Toni Mihailov de la Next Star: „Sunt autist și inteligent'

Unul dintre copiii uimitori care ajung pe scena Next Star este și Toni Mihailov. Băiatul are 13 ani și suferă de autism. În seara de sâmbătă, 5 iunie, Toni îi va uimi pe cei trei jurați cu abilitățile sale, fiind înzestrat cu o memorie fabuloasă. La fel de impresionat de abilitatea lui Toni Mihailov de la Next Star va fi și Dan Negru.

Citește și:Ce a făcut Dan Negru cu vila de 450.000 de euro, din București. Are multe afaceri imobiliare

Citește și: Îl mai ții minte pe Omar, primul câștigător Next Star?Cum arată acum, la 20 de ani, și ce artist l-a „adoptat”

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!„O iubesc nespus, dar…'

Citește și: Cum a ajuns Mircea Badea să fie arestat în Anglia:„În 12 ore s-a lămurit situația'

Cine este Toni Mihailov de la Next Star

Cine este Toni Mihailov de la Next Star?Toni Mihailov este un copil special, în vârstă de doar 13 ani. Acesta este înzestrat cu o memorie fabuloasă. În plus, Toni Mihailov a spus în cadrul emisiunii că își dorește să devină prezentator de televiziune atunci când se va face mare.

Sunt Toni Mihailov, am 13 ani și 8 luni, sunt autist și inteligent! Îmi doresc să fiu prezentator TV când voi fi mare', s-a prezentat Toni Mihailov care a reușit să înregistreze mai multe premiere odată cu apariția sa la Next Star.

Pentru început, Toni Mihailov a reușit să îl pună în dificultate pe Dan Negru cu întrebările sale. După care, băiatul i-a dat pe spate pe cei trei jurați, Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, cu memoria sa fabuloasă. Toni Mihailov de la Next Star este capabil să țină minte toate zilele de naștere ale vedetelor din țară, dar și din străinătate.

Toni Mihailov i-a uimit pe jurații de la Next Star

După ce Toni Mihailov a reușit să-i uimească pe toți cu talentul său desăvârșit, Loredana Groza a afirmat că nici dacă ar fi căutat răspunsurile pe internet, nu ar fi fost la fel de rapizi ca Toni în a răspunde.

Nici dacă am fi căutat pe internet nu am fi fost la fel de rapizi ca el! Ne dorim să găsim astfel de copii care să ne arate că toate acele calități speciale ale lor îi fac să câștige', a spus Loredana Groza despre abilitatea uimitoare a lui Toni Mihailov.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru aduce copii talentați și curajoși pe scena Next Star. Talentele celor mici îi uimesc de fiecare dată pe Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa, dar și pe oamenii de acasă, care urmăresc cu drag emisiunea difuzată de la ora 20:00.

Sursa Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter