Cum arată și cu ce se ocupă Kitty Cepraga la 20 de ani după ce a părăsit România. S-a despărțit de soț și este mamă

Publicat pe

După ce a devenit cunoscută în România, în urmă cu aproximativ 20 de ani, Kitty Cepraga a ales să se mute în Italia pentru a cunoaște gustul succesului. Acum artista s-a despărțit de soț, are un copil și nu exclude o reîntoarece definitivă în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Kitty Cepraga devenea cunoscută în România datorită proiectului „Școala vedetelor', unde a fost implicată alături de alți mari artiști ai României, cum ar fi Adrian Despot și Călin Goia.

Cum arată și cu ce se ocupă Kitty Cepraga la 20 de ani după ce a părăsit România. S-a despărțit de soț și este mamăCum arată și cu ce se ocupă Kitty Cepraga la 20 de ani după ce a părăsit România. S-a despărțit de soț și este mamă

După ce a simțit gustul succesului în România, Kitty Cepraga a început studiile pentru teatru, apoi a plecat în Italia. De atunci, artista a jucat în mai multe filme cunoscute, cum ar fi Unknown Beyond, Moștenirea, Gun of the Black Sun și Botticelli Murders.

Kitty Cepraga a mărturisit, potrivit spynews.ro, că ar vrea să-și mărească familia și să-i ofere fetiței ei un frățior. Artista a mai povestit că se înțelege foarte bine cu fiica ei, Aurora-May Jacquelin, și că nu a apelat la bone pentru creșterea ei.

Kitty Cepraga s-a despărțit de soț și este mamă

Kitty Cepraga a venit în România pentru două săptămâni, însă a fost nevoită să rămână mai mult timp din cauza lockdown-ului impus la începutul anului trecut. Deși credea că nu mai vrea să se întoarcă definitiv în țară, după câteva luni petrecute aici Kitty nu mai exclude această variantă.

Citește și: Vă mai amintiți de Kitty Cepraga, cea mai sexy vedetă TV de acum 20 de ani?

Citește și: Bianca Drăgușanu chiar își dorește o familie cu Gabi Bădălău:

Citește și: A murit Principele Amedeo de Savoia, vărul primar al Regelui Mihai I

Citește și: Cine este Bianca Iordache.

Artista a mărturisit că singurul lucru la care se gândește când ia în calcul îmtoarcerea în România este fiica ei care nu vorbește română și care vorbește doar italiană, engleză și franceză.

Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză. Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea. Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna'.

Dar Kitty consideră că poate trece peste acest aspect dacă găsește o școală unde fiica ei să se simtă bine și unde totul este în regulă pentru ea.

Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK', a spus Kitty Cepraga.

Artista a mai spus că s-a simțit bine în România și că nu regretă că pandemia a forțat-o să petreacă mai mult timp aici, însă nu poate rămâne definitiv în țară deoarece are filmări în Italia și se ocupă de campanii umanitare ce luptă împotriva rasismului.

Kitty Cepraga a ținut secretă sarcina

În urmă cu câțiva ani, când Kitty Cepraga era proaspătă mămică, a dat câteva amănunte despre fiica ei, Aurora-May Jacqueline. Artista a povestit că, deși numele ei pare a fi inspirat din filme nu este deloc așa. Prenumele Aurora i s-a dat după bunica paternă a lui Kitty, iar May după bunica tatălui fetiței, dar și pentru că aceasta s-a născut în luna mai.

Kitty Cepraga a mai povestit că i-a fost frică să nu sufere de depresie postpartum după ce a născut, însă, spune ea, nu a fost cazul deoarece imediat cum a auzit vocea micuței s-a simțit plină de bucurie și a iubit-o instant.

Nu ştiu dacă se numeşte depresie postpartum sau altfel, dar mă bucur că eu n-am avut chestia asta. Sincer, mi-a fost teamă că mi se va întâmpla şi mie, că nu voi simţi fiorul ăla imediat ce o voi lua în braţe. Dar, din momentul în care mi-au spus că am o fetiţă şi că e sănătoasă, când am auzit-o că plânge şi am luat-o în braţe, m-am simţit copleşită de enorm de multă iubire şi bucurie. Şi imediat s-a lipit de sânul meu şi de-acolo a început relaţia noastră', povestea Kitty.

De asemenea, Kitty a mărturisit că a ținut sarcina ascunsă și a publicat primele fotografii când era în luna a opta deoarece, spune ea, este ceva intim și pentru că voia să se asigure că totul este în regulă.

E-adevărat, am publicat târziu informaţia pe contul de socializare, cam în luna a opta de sarcină, dar nu pentru că ar fi fost un secret. În definitiv, e ceva foarte intim şi până nu ştii că sarcina decurge aşa cum trebuie, că analizele sunt OK… Poate am fost şi superstiţioasă… Cert e că a fost prima sarcină din viaţa mea, am vrut să fiu sigură. Şi a fost cu noroc', spunea artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter