Cine este Viviana Sposub, noua coprezentatoare ”Vorbește Lumea”, care a zăpăcit bărbații cu formele ei. Bomba sexy a terminat liceul șefă de promoție

Publicat pe
Cine este Viviana Sposub, noua coprezentatoare 'Vorbește Lumea', care a zăpăcit bărbații cu formele ei. Bomba sexy a terminat liceul șefă de promoțieCine este Viviana Sposub, noua coprezentatoare 'Vorbește Lumea', care a zăpăcit bărbații cu formele ei. Bomba sexy a terminat liceul șefă de promoție

Imposibil să nu o remarci pe Viviana Sposub, noua coprezentatoare de la 'Vorbește Lumea'. Tânăra de 22 de ani are poate cele mai apetisante forme din showbiz, dar se pare că în spatele fizicului sexy stă o fată cu studii. Viviana a studiat timp de 12 ani pian și canto și a terminat liceul ca șefă de promoție.

Începând cu acest sezon, Adela Popescu și Cove vor avea la 'Vorbește Lumea' o nouă colegă, Viviana Sposub. Înzestrată de mama-natură cu forme apetisante, tânăra de doar 22 de ani este noua revelație a televiziunii. Însă fata originară din Botoșani nu este tocmai la debut, până acum prezentând rubrica Meteo în cadrul Observatorului.

Viviana Sposub a terminat liceul ca șefă de promoție

Născută în Botoșani, Viviana Sposub a fost dintotdeauna pasionată de muzică și de luminile reflectoarelor, studiind timpd e 12 ani pian și canto. Frumoasa brunetă a terminat Liceul de Artă ca șefă de promoție, ulterior fiind studentă la București la SNSPA. După ce a absolvit Intact Media Academy a fost cooptată în echipa Obserbatorului.

De asemenea, ca mai toți tinerii de 22 de ani, Viviana este vlogger, având un canal de You Tube cu circa 15 000 de abonați.

Viviana Sposub, colegă cu Adela Popescu și Cove la 'Vorbește Lumea'

Viviana Sposub este noua colegă a Adelei și a lui Cove de la Pro TV. Tânăra a pășit în platou astăzi, plină de încredere, cu energie bună și a mulțumit tuturor pentru noua șansă.

Cove a întâmpinat-o cu un buchet superb de flori. În trecut, ea a prezentat meteo la Antena 1.

Prezentatorul a poftit-o în platou și cu câteva vorbe frumoase, care să îi redea încrederea: Este o moldoveancă strașnică'.

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Vica Blochina l-a trimis pe Edan, fiul ei şi al lui Victor Piţurcă, în vacanţă cu fratele vitreg, Alex şi Cristina Ich

Melania Trump și Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei – sărutul care a pus internetul pe jar!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter