Cine este Vulpița, pe care o vezi în fiecare zi la Acces Direct. După succesul de la TV, Veronica și Viorel Stegaru s-au lansat în afaceri

Publicat pe

Îi vezi în fiecare zi la Acces Direct, iar Vulpița și Viorel Stegaru se bucură de un succes neașteptat. După ce au devenit protagoniștii unei întregi serii la Antena 1, Veronica și soțul ei s-au lansat în afaceri.

Poate mulți s-au întrebat cine este Vulpița, cea care este nelipsită de la Acces Direct. De mai bine de o lună, tânăra de doar 21 de ani nu lipsește din platoul emisiunii, chiar și în plină pandemie de coronavirus.

Veronica și Viorel Stegaru sunt din Blăgești și au devenit cunoscuți în toată România după ce au venit la Acces Direct. După succesul pe care l-au avut în televiziune, cei doi soți și-au făcut o afacere cu tricouri.

Vulpița s-a lansat și în muzică, unde a cântat o melodie alături de Axinte, piesă pe care au lansat-o la Acces Direct. În doar câteva zile, Veronica Stegaru a făcut milioane de vizualizări pe YouTube.

Acest cuplu a stârnit mari controverse în rândul telespectatorilor, însă mulți îi urmăresc zi de zi la Antena 1.

Din luna decembrie, Vulpița și Viorel Stegaru au venit la Acces Direct, când Veronica a povestit ca a fost violată de trei bărbați. Ulterior, femeia s-a încurcat în propriile minciuni și a recunoscut că aceștia au avut acordul ei să întrețină relații intime.

Veronica și Viorel Stegaru au împreună o fetiță de 2 ani, care a rămas în grija mamei bărbatului. În timp cei doi duc o viață mai bună în București, micuța este crescută de bunici în niște condiții precare.

Vulpița a recunoscut că are doar 8 clase și că s-a lăsat de școală când l-a cunoscut pe Viorel. Veronicăi nu i-a prea plăcut la școală și s-a căsătorit de mică. „Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..', a mărturisit Vulpița, la „Acces Direct'.

Citește și: Cu cine s-a iubit Mirela Vaida înainte să se mărite. Primul bărbat din viaţa ei este un artist celebru de la noi!

FOTO: Facebook

Cine este Vulpița, pe care o vezi în fiecare zi la Acces Direct. După succesul de la TV, Veronica și Viorel Stegaru s-au lansat în afaceriCine este Vulpița, pe care o vezi în fiecare zi la Acces Direct. După succesul de la TV, Veronica și Viorel Stegaru s-au lansat în afaceri
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter