Cine îl înlocuiește pe Bebe Cotimanis la PRO TV: "Este o provocare, vreau să aduc o zonă de calm"

Publicat pe

Vestea că Bebe Cotimanis pleacă de la PRO TV după 25 de ani a luat prin surprindere pe toată lumea. Acum, un alt artist se alătură vocilor PRO TV. Iată cine îl va înlocui pe cunoscutul actor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiecare promo pe care-l urmărim la televizor ne oferă o anumită emoție și o dorință de a nu rata un film, noua ediție a unui show sau noul episod al unui serial! Niciun material video nu ar fi complet fără cei care transmit mesajele!

Astfel, începând de astăzi, Florin Piersic Jr., cunoscutul actor și scriitor, se alătură echipei de voci a PRO TV!

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Florin Piersic Jr: „Propunerea a fost neașteptată”

'Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine.

Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul'. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din 'jungla' în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație.', a declarat Florin Piersic Jr.

„Emoția pe care o poate transmite Florin Piersic Jr. va aduce un plus”

La rândul lui, Vasile Alboiu, Directorul de Creație PRO TV, cel care coordonează întreaga zonă de gândire, editare și montare a promo-urilor de stație s-a arătat extrem de încântat de această nouă colaborare.

Cine îl înlocuiește pe Bebe Cotimanis la PRO TV: "Este o provocare, vreau să aduc o zonă de calm"Cine îl înlocuiește pe Bebe Cotimanis la PRO TV: "Este o provocare, vreau să aduc o zonă de calm"

'Am căutat și căutăm voci speciale care să se potrivească foarte bine cu imaginea PRO TV, cu felul în care PRO TV se prezintă ca brand. Alături de grafică, vocile care apar în promo-urile noastre fac parte din identitatea postului și sunt asociate natural cu PRO TV.

Felul în care Florin Piersic Jr. vorbește, timbrul vocii și nu în ultimul rând personalitatea lui, se potrivesc foarte bine cu brand-ul nostru și această colaborare va fi cu siguranță remarcată de telespectatori. Emoția pe care o poate transmite Florin Piersic Jr. va aduce un plus în comunicarea show-urilor noastre și le va apropia mai tare de public.', a spus el.

Citește și: Decizia luată de băieții Ileanei Ciuculete pentru a recupera averea mamei lor.Ce se întâmplă cu apartamentul lui Cornel Galeș

Alături de Florin Piersic Jr., din echipă fac parte și Valentin Teodosiu și George Vintilă. Fiecare dintre ei oferă autenticitate și dinamism promo-urilor și pot fi auziți, zi de zi, pe PRO TV!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter