Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la tribunal pentru custodia băieților: "Copiii au început să pună întrebări" Cine a însoțit-o pe artistă la proces

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au un nou termen în procesul pentru custodia copiilor. Cei doi fosți soți, care s-au despărțit cu mare scandal, s-au întâlnit la tribunal pentru a afla ce se va întâmpla cu cei doi copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare fără sfârșit. Cei doi nu au putut îngropa securea războiului nici de dragul copiilor, iar acum instanța este cea care va decide ce se va întâmpla cu micuții și în custodia cui vor rămâne.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la tribunal pentru custodia băieților: "Copiii au început să pună întrebări" Cine a însoțit-o pe artistă la procesClaudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la tribunal pentru custodia băieților: "Copiii au început să pună întrebări" Cine a însoțit-o pe artistă la proces

Claudia Pătrășcanu, alături de Andreea Bănică la tribunal

Claudia Pătrășcanu nu a venit singură la tribunal, ci însoțită de buna ei prietenă Andreea Bănică, care este și martor în proces. La intrarea în tribunal a precizat că a venit cu gânduri bune.

Claudia Pătrășcanu a precizat că își dorește liniște și ca totul să se termine cât mai repede. De asemenea, a subliniat că speră să nu se mai invoce tot felul de motive, iar astăzi să se prezinte și menajera ca martor în proces.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat.O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii:”A ieșit un mare scandal”

Citește și: Instanța a decis totul despre testul antidrog al lui Gabi Bădălău.Claudia Pătrășcanu a pierdut o luptă

Claudia Pătrășcanu: „Niciodată nu am refuzat să-i dau copiii'

Claudia a ținut să lămurească și episodul în care ar fi refuzat să-i dea copiii lui Gabi Bădălău, când a plecat singur la București.

„Nu este adevărat, niciodată nu s-a întâmplat acest lucru, iar răspunsurile le au cei de la poliție, din județul Constanța și cei de la Protecția Copilului. Niciodată nu am refuzat să-i dau copiii, nu aș face acest lucru, dar în același timp țin cont de doleanțele copiilor mei și cunoaște foarte bine domnul Gabi această situație. El încearcă niște strategii, dar eu le consider greșite. Nici el nu știe ce vrea. I-a fost mai ușor să fugă din fața porții și să se ducă la emisiune, putea sa apeleze la o instituție abilitată', a declarat artista, potrivit Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: „Am obosit dar ce să fac? Mergem înainte'

De asemenea, ea a subliniat că își dorește din suflet o cale de comunicare, dat fiind că nu este primul cuplu care divorțează. Și-ar dori un trai liniștit și după divorț, alături de copiii ei.

Claudia Pătrășcanu a precizat că a obosit și că și-ar dori ca procesul să nu se mai amâne. A spus răspicat că nu solicită nimic, că nu mai ține legătura cu Gabi Bădălău decât prin intermediul avocaților. În ceea ce o privește, caută o relație amiabilă.

„Am obosit dar ce să fac? Mergem înainte. Normal că am obosit. Se întâmplă să se mai amâne, să se mai prelungească cu orele. Nu știu, este foarte ocupat, este prins și trebuie să îl înțelegem, eu am răbdare. Eu prima oară am fost audiată și am răspuns întrebărilor și de atunci nu mai vorbesc. Nu cer nimic, de aceea avem avocați. Tot prin acte se va realiza. Noi nu ținem legătura, nu înțeleg de ce am mai vrea din moment ce sunt jignită. Din partea mea dintotdeauna s-a dorit o relație amiabilă, nu știu el ce dorește.', a conchis Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău: „Îmi doresc liniște și stabilitate în relația cu Claudia'

La rândul lui, Gabi Bădălău a făcut câteva declarații când a sosit la tribunal. Și el a precizat că își dorește liniște în relația cu Claudia și ca fiilor lui să le fie bine, să aibă parte de o educație bună și de condiții bune. El a precizat că în acest scop i-a și făcut oferta Claudiei, însă artista a refuzat.

„Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine cât mai repede. Îmi doresc liniște și stabilitate în relația cu Claudia', a spus Gabi Bădălău.

În ceea ce o privește pe Andreea Bănică, Gabi Bădălău susține că artista nu a fost niciodată la ei în casă, nu i-a văzut împreună, cum se poartă în calitate de cuplu, nu a văzut copiii, motiv pentru care nu are idee ce ar putea declara, de fapt, la proces și ce rol ar putea să joace.

'O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers. Cum am spus sunt doi martori. Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne.

Menajera este și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia. Îmi doresc o viață foarte bună pentru copii mei, o educație bună. Îmi doresc liniște și înțelegere în relația cu Claudia. Îmi doresc să vină la București cu copiii să îi creștem împreună. Nu mai vreau scandal. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii. Lăsăm instanța să decidă', a transmis Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu: „Să fii mamă este cel mai greu job din lume'

Într-un interviu acordat Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația cu copiii ei, care au început să-i pună întrebări legate de separarea de tatăl lor.

„Să fii mamă este cel mai greu job din lume, dar și cel mai frumos. Este ceva unic și doar dacă ești mamă poți să înțelegi și să simți. Sunt aceste momente de tristețe când plâng, dar copiii nu mă văd niciodată nici plângând, nici tristă. Mă redresez.

Se întâmplă să vină să pună întrebări, încerc să le explic mai pentru vârsta lor. Mă gândesc că se va întâmpla, inevitabil, să ne ceară explicații sau să ne întrebe ce s-a întâmplat. Încerc să mă pregătesc și pe mine, dar și pe ei. Chiar de curând copilul cel mare m-a întrebat <> Și i-am spus că sunt orice și prietenă și mamă și tată și orice vrea el.', și-a liniștit Claudia copiii.

Claudia Pătrășcanu: „Nu am ce să îmi reproșez'

De asemenea, Claudia și-a exprimat regretul că s-a lăsat influențată de soț pentru a renunța la cariera în televiziune, după ce a rămas pentru prima oară însărcinată.

„Chiar îmi pare rău că nu am putut să continui. A trebuit să pun punct. În momentul acela nu a fost dorința mea cea mai mare, dar atunci am ținut cont și de dorința partenerului. A fost o altă greșeală de a mea. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu am aș mai proceda la fel. Important este să continui să rămâi pe picioarele tale ca om. Asta nu înseamnă că dacă nu vrei să renunți la ceva, nu îl mai respecți pe celălalt. Atunci mi s-a părut prioritar să ai o viață de familie. Poți să le împarți pe amândouă.

Important este să rămâi pe picioarele tale. Viața este cu bune și cu rele. De multe ori am crezut că sunt fericită și m-am înșelat. Sunt acele clipe de fericire, dar pentru mine nu există fericire, există doar momente de bucurie. Singura mea bucurie maximă constă în copii. Sunt pregătită pentru orice în viață. Știu să supraviețuiesc în orice moment și in orce situație. Nu mi-aș reproșa nimic. Dacă s-au întâmplat lucruri, uneori se întâmplă și cu voia noastră. Nu am ce să îmi reproșez.', a mai povestit ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter