Codin Maticiuc și-a schimbat prioritățile: a dat petrecerile pe plimbările cu fiica lui! Ipostaza emoționantă în care a fost surprins/ FOTO

Publicat pe

Codin Maticiuc nu mai este sufletul petrecerilor de fițe, ci pare că și-a schimbat total stilul de viață și chiar prioritățile. Este absorbit de fetița lui, iar rolul de tătic îl prinde de minune!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Ieșirile în club sunt acum istorie pentru Codin Maticiuc. Rolul de tată pare să-l fi schimbat destul de mult pe cel care era cunoscut drept crai de Dorobanți.

Codin Maticiuc a mers la mare, împreună cu partenera și fiica lui, Samaranda, și a dat orice petrecere, de la care înainte era nelipsit, pe o plimbare alături de fetița lui seara, la mălul mării.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu s-a mutat cu Nikolaos Papadopoulos. Artistul i-a stat alături în cele mai grele momente:„A făcut potecă în spital când m-am operat'

„Mereu am încercat să le cuceresc seara pe plajă”, a scris Codin Maticiuc în dreptul fotografiilor cu fiica sa, pe care o alintă și o ține în brațe.

Codin Maticiuc, mesaj emoționant la aniversarea fiicei lui

„La mulți ani, dragostea mea! Te-ai născut acum un an și parcă nu-mi vine să cred prin câte am trecut deja împreună. Ți-ai dat seama deja că numele tău, Smaranda, este numele bunicii tale și acum că poți să citești rândurile astea sigur ai înțeles și de ce îmi doresc atât de mult s-o moștenești încât am forțat un pic ursitoarele în direcția corectă.

Citește și:Mezzosoprana din Iași dă semne că-și revine. Anunțul făcut de medici despre Maria Macsim Nicoară:'Pacienta poate acum…'

Te-ai născut la Miami pentru că tatăl tău muncea la Miami Bici, un film pe care o să-l vezi și tu cândva, dar mai ai de așteptat, domnișoară. Datorită acestui lucru ai tu acum două cetățenii și cândva am să te rog să mergi să votezi și la ei că văd că nu prea se mai descurcă. În schimb, din cauza aceluiași lucru, când ai împlinit o lună și ai plecat cu mama ta în țară mi-ai răcit îngrozitor. Îmi cer scuze, iubita mea, pentru asta. O am pe suflet și acum. E din vina mea că te-ai născut pe un meleag unde nu am putut să te cresc măcar până la imunitatea aia de la un an. Iartă-mă.

Te-ai întors în țară și ai stat aproape o lună fără mine, căci eu mai aveam de muncit la film. M-am întors și am mai recuperat. Ți-am schimbat chiar și unul-două scutece mai mult cât să pot să mă cert cu tine pe tema asta mai târziu, când vei fi total nerezonabilă.

Citește și: Mihaela Rădulescu risipește orice urmă de îndoială, după zvonurile că s-a despărțit de Felix Baumgartner.Cum au fost surprinși cei doi/ FOTO

Vreau să-ți spun că nu cred că a existat vreun copil mai vesel și plin de zâmbete că tine anul ăsta. De fapt nu cred că îți spun ție, căci o să-ți pese mult prea puțin și mult prea târziu. Îmi spun mie, mie cel din viitor, care probabil va fi enervat de toanele tale și vreau să-mi amintesc câte râsete necondiționate mi-ai dăruit. Mie. Mie, cel care mă hrăneam cu râsetele spectatorilor de la Miami Bici, obținute cu muncă multă. Eu primeam asta acasă gratis, dar parcă nu apreciam”, a fost o parte din mesajul transmis de Codin pentru fiica sa.

Codin Maticiuc și-a schimbat prioritățile: a dat petrecerile pe plimbările cu fiica lui! Ipostaza emoționantă în care a fost surprins/ FOTOCodin Maticiuc și-a schimbat prioritățile: a dat petrecerile pe plimbările cu fiica lui! Ipostaza emoționantă în care a fost surprins/ FOTO

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter