Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart. Ce mesaj au transmis hackerii și câți bani au cerut

Publicat pe

Simona Halep a fost victima hackerilor, iar aceștia au reușit să-i spargă contul de Instagram, din fericire pentru puțin timp. Cei care au intrat în posesia profilului jucătoarei de tennis au postat mesaje înșelătoare și au cerut bani.

Campioana de la Wimbledon a avut parte de o surpriză neplăcută, marți seară, după ce contul ei a fost furat de hackeri. Nu doar că profilul de Instagram a fost spart, dar aceștia au cerut bani în numele Simonei Halep, iar apoi au postat la InstaStory mai multe mesaje dubioase, printre care anunțau și că le oferă bani, dar și un telefon gratis.

Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicația Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebați dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de rușinos„, au fost mesajele apărute și șterse de pe contul Simonei.

Din fericire, această problemă a fost remediată destul de rapid, iar Simona Halep a reușit să șteargă toate mesajele apărute pe profilul ei. Jucătoarea de tenis se află acum în România, unde se bucură de puținul timp liber pe care îl are la dispoziție alături de familia sa, dar și de noul ei iubit, Toni Iuruc.

Reacția Simonei Halep, după ce contul ei a fost spart

„Vă rog să ignorați hackerii care momentan se distrează pe contul meu de Instagram. Știm de acest lucru și lucrăm la el. Sperăm că problema va fi rezolvată cât mai repede'a anunțat Simona Halep, pe Twitter. Ceva mai târziu, a venit cu o completare: „Totul a fost curățat'.

FOTO: gsp.ro, Hepta

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart. Ce mesaj au transmis hackerii și câți bani au cerutContul de Instagram al Simonei Halep a fost spart. Ce mesaj au transmis hackerii și câți bani au cerut
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter