Mihai Morar, tată pentru a treia oară. Prima imagine cu fetița

Publicat pe

Mihai Morar a devenit tată pentru a traia oară. Soția prezentatorului a născut o fetiță perfect sănătoasă căreia i-au ales și numele. Întreaga familie e în culmea fericirii. 

Mihai Morar a făcut primele declarații despre micuța lui.

„Uşor uşor îmi revin. Am un pat aici cred că trebuie să mă intubeze şi pe mine. Voi nu ştiţi să faceţi un interviu cu un tânăr tătic. Nu aţi întrebat câte kg are. Eu vorbesc cu voi şi Gabriela nici nu a ieşit din operaţie. Am văzut-o pe cea mică, nu am ţinut-o încă în braţe, doar am mângâiat-o pe creştet. A avut enorm faţă de cât au avut fetele. Are cât au avut ele împreună. Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audienţele la radio. Aştepţi şi nu ştii când vine căruciorul. Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizăm, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva de ani. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a spus Mihai Morar la Radio Zu.

La ora prânzului, prezentatorul și-a făcut curaj și a postat și o imagine cu micuța.

„Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură 
Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua. 
Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură, 
Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!” 

Ce nume va purta a treia fetiță a lui Mihai Morar

„Nicio variantă nu a fost acceptată de toţi membrii familiei, până când a venit din senin numele asta. În drum spre ecografie am găsit numele copiilor, aşa s-a întâmplat şi acum. A fost numele la care am spus da toţi cei patru când cineva a propus ca pe fetiţă să o cheme Roua. Şi va avea şi un nume de Sfânt”, a mai adăugat Mihai Morar la Radio Zu.

Mihai Morar a dezvăluit al doilea nume al fetiței sale

„Va mai avea un nume, cel de botez. Având în vedere că s-a născut în preajma Sfântului Ilie o va chema și Ilia. E foarte simplu, până astăzi până la 9 și jumătate eram eu și trei fete, acum sunt patru fete. Trebuia să ne punem toți de acord cu numele, au venit fetele cu propuneri, am venit și eu, voincul casei, cu propuneri. Eu am propus Draga, Nectaria, în zona asta. Fetele s-au pus de acord cu Ilia, eram în drum spre ecografie, cineva a zis Roua și am zis toți patru. Cred că Gabriela l-a zis. E greu să alegi.”, a declarat Mihai Morar, la Xtra Night Show.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter