Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiețelului

Publicat pe

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiețelului. Prima fotografie cu băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Iubita antrenorului a devenit mămică pentru prima dată. Ce nume unic are cel de-al treilea băiat al tehnicianului de la Universitatea Craiova!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți de băiat! Antrenorul Universității Craiova și partenera lui de viață sunt în culmea fericirii, pentru că micuțul lor a venit pe lume. Reghecampf și iubita lui trăiesc cele mai frumoase momente alături de băiețelul lor. Tehnicianul echipei de fotbal a lui Mihai Rotaru a făcut publică prima fotografie cu băiatul lui. Imaginea a emoționat tot internetul.

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiețeluluiCorina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiețelului

Antrenorul a făcut public și numele băiețelului: Liam Reghecampf. Laurențiu a dat de înțeles, acum ceva vreme, faptul că băiețelul va avea un nume unic, care va începe tot cu litera L, așa cum este și în cazul celorlalți doi băieți: Luca și Laurențiu.

Citește și: Anamaria Prodan, despre cearșafurile inscripționate cu numele lui Laurențiu Reghecampf. Răspunsul ei este halucinant: „Băiatul meu este…”

Citește și: Anamaria Prodan continuă să surprindă în plin divorț. Imaginea făcută publică, din dormitorul pe care îl împărțea cu Laurențiu Reghecampf

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască. A ieșit pe stradă în colanți!

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, război pentru Bebeto: „Este mascarada pe care o face să ascundă mizeriile „

Corina Caciuc a născut

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc, sunt mai fericiți ca niciodată. Băiețelul lor a venit pe lume. Antrenorul echipei din Bănie a postat și prima fotografie cu cel de-al treilea băiat al lor, Liam. Numele este unic, iar cel mai probabil cei doi îndrăgostiți s-au gândit să înceapă tot cu litera L, la fel ca în cazul fraților bebelușului: Luca și Laurențiu. Imaginea cu micuțul a adunat foarte multe aprecieri și comentarii frumoase, unde cuplul este felicitat. Mai mult decât atât, printre comentariile cu felicitări, Laurențiu Reghecampf a primit și un mesaj de la un internaut, care-l sfătuiește să facă și o fetiță: 'Să fie sănătos, sperăm să ai în viitorul apropiat și o fetiță'.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, în culmea fericirii

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii pentru că au devenit părinți de băiat. Micuțul lor a venit pe lume și le-a adus cea mai mare împlinire. Antrenorul Universității Craiova este tată de băiat pentru a treia oară. Copilul are un nume foarte special 'Liam', care începe tot cu litera L. Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme, însă mult timp au preferat să o țină secretă, ferită de ochii lumii. Iată că acum, cuplul are parte de clipe minunate alături de băiețelul lor, abia venit pe lume.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter