Cristian Boureanu și Laura Dincă, primele declarații după ce au fost surprinși împreună: "E normal"

Publicat pe

Cristian Boureanu și Laura Dincă au făcut primele declarații după ce au fost surprinși împreună. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, după șapte ani de relație. Recent, aceștia au fost surprinși în timp ce luau masa împreună la un restaurant din Capitală. Cristian și Laura au petrecut câteva ore la un local de lux.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laura Dincă și Cristian Boureanu au fost împreună vreme de șapte ani, dar în 2021, relația lor a luat sfârșit. Când multă lume se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare, Laura și fostul politician au decis să meargă pe drumuri separate. Ei bine, recent, aceștia au fost surprinși împreună, în timp ce luau masa la un restaurant din Capitală.

Cristian Boureanu și Laura Dincă, primele declarații după ce au fost surprinși împreună: "E normal"Cristian Boureanu și Laura Dincă, primele declarații după ce au fost surprinși împreună: "E normal"

Cristian Boureanu s-a despărțit de Cristina Belciu, tânăra cu care s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Laura. Pentru că acum este un bărbat liber, fostul parlamentar s-a întâlnit cu fosta sa iubită, Laura Dincă. Ulterior, cei doi au făcut primele declarații despre relația pe care o iau, dar și dacă este vorba despre o posibilă împăcare.

Citește și: Valentina Pelinel și Laura Dincă, fosta iubită a lui Cristian Boureanu, vecine de masă la o nuntă.Ce gest a făcut Cristi Borcea

Citește și: Noua iubită a lui Cristian Boureanu arată identic cu Laura Dincă.În ce ipostaze au fost surprinși îndrăgostiții

Citește și: Adda revine pe scenă după ce a fost diagnosticată cu borelioză:”Îmi înving teama…”

Citește și:Lacrimi de bucurie pentru Alex Nedelcu, care și-a văzut fetița într-un apel video la Survivor:„A început să facă primii pași singură'

Cristian Boureanu și Laura Dincă, primele declarații după ce au fost surprinși împreună

Cristian Boureanu și Laura Dincă au fost împreună șapte ani, dar anul trecut și-au spus adio. Cei doi au refuzat să dezvăluie motivul separării. Recent, fostul parlamentar a fost surprins luând masa cu Laura Dincă, fosta lui iubită. Cei doi au fost surprinși la un resturant din Capitală. Ulterior, Laura și Boureanu au făcut primele declarații despre relația lor, având în vedere că fostul politician s-a despărțit de Cristina Belciu în urmă cu câteva săptămâni. Laura Dincă a declarat pentru FANATIK că este normal să vorbească cu Boureanu, având în vedere că au fost 7 ani într-o relație. „E normal să vorbim atunci când ne vedem, am fost șapte ani împreună, ne respectăm, suntem civilizați. Mai multe nu am de spus', a spus Laura, fără a oferi și alte detalii.

Cristian Boureanu: „Este vorba despre viața mea privată'

De asemenea, Cristian Boureanu a fost contactat de jurnaliști pentru a vorbi despre noua întâlnire cu Laura Dincă. Spre deosebire de fosta iubită, Boureanu a preferat să fie discret și nu a vrut să vorbească despre viața sa personală. „Nu am nimic de comentat despre întâlnirea cu Laura, este vorba de viața mea privată', a spus Cristian Boureanu pentru sursa citată.

Laura Dincă și Cristian Boureanu au fost împreună vreme de 7 ani, iar când multă lume credea că cei doi vor face pasul cel mare, a avut loc despărțirea. Laura declara în urmă cu ceva timp că a fost atrasă aspectul fizic al lui Cristian Boureanu, remarcându-i totodată bunătatea. „Prima oară am observat aspectul fizic, iar după aceea, de la prima întâlnire i-am remarcat bunătatea', spunea tânăra.

Cristina Belciu, despre întâlnirea dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu

Cristina Belciu s-a despărțit de Cristian Boureanu după o relație de patru luni. Cei doi au declarat că au pus capăt relației din cauza lipsei de compatibilitate, dar au rămas prieteni și se respectă.

După întâlnirea dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu, Cristina a reacționat cu privire la acest lucru. Vedeta a preferat să nu se implice, declarând că ea nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă între cei doi foști iubiți. „Eu ce legătură am cu situația aceea? Nu mă privește', a declarat Cristina Belciu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter