Lacrimi de bucurie pentru Alex Nedelcu, care și-a văzut fetița într-un apel video la Survivor: „A început să facă primii pași singură”

Publicat pe

Lacrimi de bucurie pentru Alex Nedelcu, care și-a văzut fetița într-un apel video la Survivor. Fostul fotbalist se consideră un partener norocos pentru că o are pe Corina, iubita lui, și pentru că, împreună, au o fetiță superbă. Fostul Războinic s-a emoționat chiar înainte de a începe apelul video, iar pe parcursul convorbirii a început să plângă de bucurie pentru că și-a văzut cele mai importante femei din viața lui. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ediția de marți, 17 mai 2022, Vulturii și Tigrii au avut de disputat Jocul de Comunicare, care le promitea concurenților câștigător câte o recompensă specială: un apel video cu familia. Cei mai emoționați au fost cei care sunt părinți, știind că au copii care abia așteaptă să-i vadă. Scorul s-a ținut, de data aceasta, până la opt puncte, care au fost obținute de tribul Tigrilor, în mare parte de foștii Războinici. 

Lacrimi de bucurie pentru Alex Nedelcu, care și-a văzut fetița într-un apel video la Survivor: „A început să facă primii pași singură'Lacrimi de bucurie pentru Alex Nedelcu, care și-a văzut fetița într-un apel video la Survivor: „A început să facă primii pași singură'

Înainte să înceapă meciul, gazda emisiunii, Daniel Pavel, a stat de vorbă atât cu membrii echipei Vulturii, cât și cu Tigrii. Printre cei mai emoționați, s-a aflat și Alex Nedelcu care a izbucnit în plâns când a auzit ce recompensă îl așteaptă dacă va obține Jocul de Comunicare. Tigrii au dat totul pe traseu și, astfel, au câștigat proba. 

Citește și: Tj Miles și Alexandru Nedelcu, nominalizați spre eliminare la Survivor:„Iuda se pare că a rămas printre noi'

Citește și: Când are loc finala Survivor 2022.Cătălin Zmărăndescu a făcut anunțul

Citește și: Gheorghe Turda, în scandal cu Mioara Velicu, după emisiunea lui Denise Rifai:”Minte cu nerușinare!”

Citește și: Rita Mureșan, după ce s-a spus că suferă de depresie, din cauză că fiicele ei sunt în străinătate:„Le-am lăsat această libertate să facă ce vor'

Lacrimi de bucurie pentru Alex Nedelcu, care și-a văzut fetița într-un apel video la Survivor

În ediția de marți, concurenții de la Survivor România au trecut prin momente foarte emoționante. După ce Tigrii au câștigat Jocul de Comunicare, ei au avut ca recompensă câte un apel video, pentru a se revedea cu cei dragi. De mai multe săptămâni, tribul Tigrilor nu a reușit să câștige proba de comunicare, așa că au rămas, de multe ori, fără vești din partea celor de acasă.

Dintre cei mai emoționați, a fost Alex Nedelcu care a putut lua legătura cu iubita lui, Corina, și fetița lor, Nati, despre care vorbește mereu în timpul emisiunii. Chiar înainte de a începe apelul video, fostul fotbalist a izbucnit în lacrimi. Emoțiile s-au accentuat pe parcursul convorbirii, după ce a putut sta de vorbă cu iubita lui și a revăzut-o pe Nati. Fetița cuplului a surâs când și-a văzut tatăl, semn că încă îl mai recunoaște. 

Partenera lui de viață i-a mărturisit sportivului, în vârstă de 36 de ani, că fetița lui a început să facă deja primii pași. La rândul său, Nedelcu a fost încurajat și susținut de colegi, când a început convorbirea cu cei dragi de acasă. Fostul Războinic le-a mărturisit că le iubește mult pe amândouă. 

„Merge, a început să facă primii pași singură. Râde mult, se joacă', a spus Corina, iubita lui. 

Alex Nedelcu rămâne, în continuare, la Survivor

Dintre cei doi nominalizați, Alexandru Nedelcu și TJ Miles, acesta din urmă a primit cele mai puține voturi din partea publicului. După ce a aflat vestea că va rămâne în concurs, Alex Nedelcu a fost susținut și îmbrățișat de restul colegilor, toți foști Războinici, printre care Ionuț Popa, Ștefania și Oana. TJ Miles, la rândul său, și-a luat rămas bun de la fiecare dintre triburi. Daniel Pavel, gazda emisiunii, le-a dat vestea cea mare: au intrat deja în etapa de finală și vor avea probe individuale.

Sursă foto: capturi YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter