Corina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști: "Am știut să îi țin la o distanță profesională" Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIV

Publicat pe

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive, a fost mereu discretă în ceea ce privește viața personală și mulți s-au întrebat de-a lungul timpului care este, de fapt, relația pe care o are cu fotbaliștii. Vedeta nu s-a mai ferit și ne-a spus tot adevărul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ai fost mereu discretă în ceea ce privește  viața  personală și  pot  să-ți înțeleg alegerea, însă, fără  a  da nume, vreau să-mi spui sincer, câți sportivi ți-au scris în acești 15 ani și mai ales câți te-au cerut de soție?

Îți pot spune sigur cifra celor care au reușit să treacă de un buchet de flori, un cadou sau un apel telefonic: zero. Am știut să îi țin la o distanță  profesională.  Cunosc câțiva sportivi, îi apreciez și vorbesc civilizat cu ei, însă în cu totul alt context, avem prieteni comuni sau le-am luat interviu pentru blogul meu, nicidecum altceva. Plus că nici fotbaliștii nu sunt toți la fel, cum nici toate fetele care apar la TV nu sunt la fel. Nu e corect să pună cineva o etichetă.

Citește și: Cum îl va chema pe băiețelul lui Lili Sandu.Vedeta a organizat o petrecere înainte să nască, la care a invitat mai mulți prieteni apropiați

Te-a luat vreodată valul celebrității sau ai rămas mereu cu picioarele pe pământ?

Nu, a intervenit educația, adică cei șapte ani de acasă. Te ia valul dacă nu ai o educație, niște principii, dacă ai câștigat peste noapte un loc nemeritat și nemuncit. Îl pierzi la fel de repede dacă ești lipsit de conținut, dacă nu știi să te menții, căci asta e mai greu decât să ajungi sus. Să rămâi acolo și să îți pierzi mințile.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată:„Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin' / EXCLUSIV

Ce compromis nu ai face nici de dragul jobului, al persoanei iubite sau al banilor?

Nu m-aș minți pe mine și nici pe cei din jur care mă urmăresc, mă admiră și mă respectă. Nu m-aș pierde pe mine. Și nu le-aș arăta oamenilor o imagine falsă, care nu are legătură cu realitatea mea.

Mulți spun că este mai mult „hate pe TikTok. Tu în ce relații ești cu comunitatea ta de prieteni virtuali?

 Și eu am observat asta. Poate pentru că sunt mulți copii, iar ei nu își cosmetizează cuvintele în ceea ce noi numim diplomație. Dar și pentru că este foarte ușor să îți faci un cont fără nume, fără poză și să dai frâu liber frustrărilor. Oamenii care nu ne plac există și în viața noastră reală, darămite acolo unde au acest avantaj de a se ascunde în spatele unui nickname, al unui ecran, al unei poze de profil false? Vorba lui BroMania, pe care l-am intervievat pe blogul meu: „Dacă noi nu am mai fi, haterii ce ar mai face?. Este o utopie să te placă toată lumea, iar eu am această lecție învățată de la TV. Sigur că feedback-ul nu a fost atât de direct, însă s-au remarcat cum au putut.

Citește și: Margherita de la Clejani, certată de Dani în direct, în urma accidentului de mașină:„Poți să-ți permiți un uber sau un șofer, la un moment dat'

Apropo de bullying-ul online. Tu te-ai confruntat de-a lungul timpului cu oameni care i-au trimis mesaje urâte? Cum ai reacționat?

Da, m-am confruntat cu muuulți telespectatori sau urmăritori pe online, de toate tipurile. Cred că această parte este cel mai greu de gestionat atunci când devii cunoscut. Cu cât urci scara și, în orice domeniu, nu numai în TV, fiecare treaptă pe care o urci aduce cu ea și oameni care nu te vor susține. Este partea nevăzută a meseriei mele, de altfel una ca oricare alta, cu un concediu legal și cu program de lucru zilnic.

Corina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști: "Am știut să îi țin la o distanță  profesională" Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIVCorina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști: "Am știut să îi țin la o distanță  profesională" Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIV

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter