Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată: "Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin" / EXCLUSIV

Publicat pe

Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, formează un cuplu nu doar frumos, ci și bine consolidat. Cum este celebrul chef acasă, cât de diferit este față de aparițiile de pe micul ecran sau cum se înțelege cu cele două fetițe ale sale aflăm cu lux de amănunte chiar de la soția lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Știu că sunteti discreți, dar aș vrea să ne povestiți despre viața cu doi copii. Mai bine spus, cu două fete. Cum vă descurcați, cum vă împărțiți treburile casnice?

Florin: Treburile casnice în perioada în care eu nu sunt la filmări le împărțim așa cum ar trebui să și le împartă orice familie normală. Tații, cu distracția și spălatul vaselor, iar mamele, cu indicațiile pentru curățenie. Glumesc, eu dau cu aspiratorul și spăl vasele, mai și gătesc din când în când, dar micul dejun este treaba Cristinei, de regulă, pentru că este mult mai activă dimineața. Deja telecomanda stă în mâna Avei mai mult decât în a mea, iar Mia se ocupă de tot ce înseamnă deranj prin sufragerie. Fie că decupează direct pe covor sau își face castel din pernele de la canapea, Mia se ocupă cu datul de treabă nouă, celorlalți.

Citește și: A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei:„M-a cerut în căsătorie de trei ori'

C: Noi suntem niște părinți foarte activi în viețile copiilor noștri. Deși a fost dificil să facem slalom în programul nostru de muncă, am vrut ca fetițele noastre să fie crescute de noi, nu de bunici sau bone. Am încercat ca noi să fim cei care le spun povești, le culcăm seara, le facem micul dejun și să fim acolo în toate momentele lor importante. Bineînțeles că, atunci când era nevoie, veneau bunicii în ajutor, când aveam vreun eveniment sau plecam din țară. Dar ele sunt obișnuite ca noi să fim mereu împreună, mai puțin când Florin filmează pentru „Chefi la cuțite sau pentru proiectele Lidl, iar atunci biroul meu e mai mult acasă, cu ele. Ele au fost cu noi și la evenimente prin țară, la cele două lansări ale cărților de bucate scrise de Florin. Ne place să fim împreună toți patru.

Citește și: Regele Cioabă are COVID-19!În martie, unchiul și mătușa „șefului romilor' au murit din cauza coronavirusului

Fetele de cine se simt mai atașate? Și cine are rolul de părinte sever dintre voi?

Părintele sever suntem pe rând, în funcție de gravitatea situației, dar severitatea stă mai mult în tonul vocii și în zilele în care plușii foarte mari nu mai au loc în sufragerie. Nu ne ține mult, însă. Fetele se simt mult mai atașate de Cristina, ele trei sunt foarte afectuoase, dar vin  să  își  ia îmbrățișările și de la mine, iar la distracție, de regulă, vin mai mult spre mine, că punem muzică la maximum și dansăm.

C: Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin, dar altfel, ne cam împărțim rolurile  în  funcție  de situație.

Citește și: COVID-19 la Acces direct!Vulpița și Viorel Stegaru au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus

Cristina, te întreb și pe tine, pentru curiozitatea cititoarelor noastre. Cum este Florin acasă? Cum este Florin ca soț, ca tată?

Florin, acasă, este ca orice om care se simte bine acasă. E relaxat, câteodată obosit, și atunci e mai tăcut. Ca soț , e extrem de romantic și atent, nu uită nicio aniversare și mereu mă surprinde cu flori, chiar și când e plecat. Ne-am promis că nu o să lăsăm zilele importante pentru noi să treacă precum niște zile oarecare și ne întrecem în a ne face surprize. Iar ca tată, fetele sunt foarte atașate de el, și asta cred că spune tot. Cât timp a filmat la „Chefi la cuțite, Ava ținea pe biroul ei, unde se desfășura școala online, o fotografie cu ea și cu Florin de când avea ea vreo doi anișori.

Citește și: Care este, de fapt, motivul real pentru care Andreea Mantea a renunțat la Puterea Dragostei.Prietenii au dat-o de gol!

Cum  este  Florin  de  acasă  diferit față de Florin de pe micul ecran?

Pe micul ecran vedeți doar o parte din cum e el, adică un foarte bun profesionist, un om competitiv, un bucătar extrem de bun. Acasă, de multe ori, după filmări, are nevoie de o perioadă de recuperare și e tăcut și inactiv. Preferă să stea cu noi, să ne asculte și să se încarce cu energia de acasă. În rest, e jucăuș  când trebuie, e serios când avem de luat decizii  și e capul familiei, el le rezolvă mai pe toate. Eu sunt cu idei multe, cu organizarea, el face ca lucrurile să se întâmple.

Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată: "Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin" / EXCLUSIVChef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată: "Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin" / EXCLUSIV

Foto: Dana Tudoran și Marius Chițu, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter