COVID-19 la Acces direct! Vulpița și Viorel Stegaru au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus

Publicat pe

Alertă la Antena 1 din cauza virusului COVID-19. Cu o oră înainte de intrarea în emisie, doi dintre invitații care au fost în ultimele zile prezenți în platou, au fost confirmați pozitiv la testul COVID-19, motiv pentru care emisiunea de joi nu a mai avut loc, motiv care i-a îngrijorat pe fanii show-ului.

În momentul următor, s-a intrat pe protocolul pe care echipa 'Acces Direct' îl avea deja pregătit pentru astfel de situații. Locația a fost eliberată, aerisită și atât platourile, cât și redacția au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată.

„Febră nu avea, Vulpița a anunțat că are probleme cu bila și că se simte rău. Când ea a acuzat aceste stări de rău ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test, atât ei cât și soțului ei. Pe ea nu am mai chemat-o la emisiune, soțul ei nu s-a simțit rău. Astăzi la ora 16.30 am primit confiemarea că cei doi sunt pozitivi la COVID-19”, a declarat Mirela Vaida, la Observatorul Antena 1 de la ora 19.00.

„Eram aranjată, machiată, pregatită să intru în direct și în acel moment au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am facut. Veronica s-a întors de la Blăgesti, a venit luni, după care a spus ca are ceva probleme cu bila. A spus că are o indigestie și nu se simte foarte bine (…) Atunci Am spus stop. DSP a intrat în legătură cu cei doi, noi am întocmit o listă cu cei cu care se întâlnesc frecvent. Eu nu am intrat în contact direct cu ei, pentru că ne vedem doar în emisiune, nu înainte, nu după. Tesul rapid a iesit negativ și îl aștept pe cel PCR. Până mâine sper să am rezultatul. Dacă nu va fi pozitiv, voi veni la muncă', a mai spus ea.

Mirela Vaida și-a făcut testul, dar a ieșit negativ. Acum, așteapăt rezultatul testului PCR, pentru a fi convinsă că totul este în regulă.

Au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

Din fericire, nici cei doi invitați confirmați, niciun alt membru al redacției nu au simptome de îmbolnăvire sau nu au o stare de sănătate depreciată.

Vulpița s-a întors la București și a acuzat probleme de sănătate. Conform unor informații, aceasta a avut febră și vărsături, la puțin timp după ce s-a întors de la Blăgești. Ea a fost plecată timp de o săptămână acasă, în județul Vaslui, și de acolo s-a întors cu trenul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter