Regele Cioabă are COVID-19! În martie, unchiul și mătușa "șefului romilor" au murit din cauza coronavirusului

Publicat pe

Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor din România, este confirmat cu noul coronavirus și este internat în Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Potrivit unor surse medicale citate de Mediafax, Dorin Cioabă ar fi fost confirmat cu noul coronavirus în cursul zilei de luni. El s-a testat, după ce, în weekendul trecut, a participat la o adunare prilejuită de o judecată țigănească în județul Argeș.

Docamdată, Dorin Cioabă nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma informațiile.

La sfârșitul lunii martie, unchiul și mătușa lui Dorin Cioabă au murit din cauza coronavirusului.

Gogu Mihuțescu, fratele fostului rege al rromilor, Ion Cioabă și soția sa au murit în aceeași zi, la sfârșitul lunii martie. „Soția lui Gogu Mihutescu a murit azi, ea avea confirmare de COVID-19, a fost internată sâmbătă. El era diabetic, dar avea probleme cu rinichii și trebuia să treacă pe dializă. A fost internat pentru intervenție chirurgicală cu două zile înainte de soția lui, dar i s-a făcut rău și a murit azi-noapte. Ei au fost împreună la medic, în Turcia, de unde s-au întors la începutul lunii martie și de atunci se simt tot mai rău', a declarat atunci Dorin Cioabă, regele romilor din România.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter